Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El kellene menni a temetésre?

El kellene menni a temetésre?

Figyelt kérdés
Meghalt egy középsulis osztálytársam(öngyilkos lett),fészbukon mondták szintén osztálytársak, és kérdezték h megyek e majd. És hogy illene pénzt adni a családjának, mert szegények és h nem tudják eltemettetni majd csak nehezen.De most miért kellene nekünk pénzt gyűjteni?Ezt nem értettem. Nem is álltunk közel egymáshoz soha nem beszéltem vele csak egy két szót, érettségi óta nem láttam már lassan 3 éve. ÉS adjak pénzt? Ez nem a mi dolgunk,h meg legyen a temetésre a pénz véleményem szerint, sajnálom őt, de ezt gondolom.Bunkó dolog lenne ha nem mennék a temetésre? És hát messze is lenne az az igazság. Mit gondoltok ? Ti elmennétek?
2012. szept. 2. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
én egy éve maradtam ki gimiből,nálunk az volt a szokás,ha valakinek a szülője meghalt,hogy az oszt f.odacsődítette az egész osztályt,koszorúra gyűjtöttünk,most nemrég meghalt egy gimis volt osztálytársam anyukája,arra ,már nem mentem el,mert most 21 évesen már úgy érzem,nem kell nekem odamenni,hisz nem is ismertem az anyukát,a sráccal sem volt felhőtlen a viszonyom
2012. szept. 3. 06:22
 12/13 harleynagyi ***** válasza:
60%
""" ÉS adjak pénzt? Ez nem a mi dolgunk,h meg legyen a temetésre a pénz """" tudod ez adomanyozas senki nem mondja meg menyit adj es senki nem mondja hogy adj , ez rajtad mulik , de nagyon felhaborito szamomra a .. gondolkozasod Menyiszer van az kis beteg gyerekeknek gyujtenek az apolasukra , mindig adok par forintot hiszen attol nem leszek szegenyeb de talan segitek az ismeretlen gyereken .... Osztalytarsad szuleinek eleg nagy a banat es a hirtelen jott tragedia . Nagyon kivanom soha nem tortenjen meg veled hogy rolad is igy velekedjenek ahogy most Te tetted
2012. szept. 3. 06:33
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Nem megyek úgy döntöttem több okból, messze van, nem volt közeli kapcsolatom vele, és hát ahogy írta itt vki "ha nem érintett meg a halála ne menj" ez így van akármilyen rosszul hangzik is.am tényleg nagyon sajnálom őt de ennyi.
2012. szept. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!