Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya kikészít! Legszívesebben...

Anya kikészít! Legszívesebben néha megütném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éve minden nap bagózik egymás után szívja és ahogy megjön a munkából már rágyújt.Amíg nincs itthon kitisztul a lakás utána meg csukott!!!! ajtónál érzem hogy megint szívja. Én meg szagolom ugye.Ha szólok akkor elkezd bőgni hogy őt mindneki bántja,meg a hülye szövegei.Ha szépen kérem meg nem teszi le,ha már annyira dühös vagyok hogy kiabálok akkor meg azt hiszi hogy őt támadom és mégjobban csinálja.Ablak csukva természetesen,ha kimerem nyitni akkor üvölt.A hajam a bőröm a cuccaim a bútorok minden cigi szagú ez meg nem fogja fel a hülye fejével nekem meg már elegem van ebből.Folyamatosan ezt a bűzt kell szagolnom.Ne mondjátok hogy legyek vele kedves mert nem tudok! Harapni lehetne a füstöt.A hülye rokonok is őt védig mikor itt vannak,hogy ők asztmásak de mégse zavarja meg nem is annyira büdös...stb..ja persze nem büdös mikor otthon hozzászoktak az erősebb cigi szaghoz.Elgem van már!!!!! Mit csináljak??
2012. szept. 1. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ő az édesanyád és szeret"

Gondolod? Azért mondhatja neki hogy olyan mint az apja, aki alkoholista. :) Nyilván.

2012. szept. 2. 20:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
egy gyereknek ilyet sosem szabad mondani. egy anya hogy döngölheti a semmibe a gyereke önértékelését? ...
2012. szept. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!