Miért van ez? Hogyan lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Anyósom állandóan azt hajtja,hogy mennyire hiányzik neki az unokája(az én fiam). Most is jöttek erre felénk,azt mondta,10 körül bejönnek,hogy unokázzon.Erre ideértek majdnem 1 órakor.Fiam 2kor lefeküdt aludni,ők ebéd után,fél 3-kor elmentek úgy,hogy azt sem mondta a gyereknek alvás előtt,hogy szia.Adott neki egy puszit és ennyi.2012. szept. 1. 14:43
11/12 anonim válasza:
A válaszolóknak amúgy igazuk van, csakhogy valószínűleg még nincs gyerekük, vagy már nagyok a gyerekek és régen elfelejtették, hogy milyen érzés, amikor a pici határozza meg a nap minden percét, amikor rettenetesen fontos, hogy mikor alszik, mennyit...és az anyuka megszűnik önmagáért létezni, csak a kicsi, aki számít.
Ha a gyereknevelésbe írtad volna ki a kérdést, akkor hasonszőrű kisgyerekes anyukák írtak volna neked és több megértést kaptál volna.
Amúgy tényleg h.lyeség ilyenen agyalni, de emlékszem én is ilyen voltam. Ez egy természetes állapot (még). Aztán majd, ahogy elkezd önállósodni a kicsi te is elkezdesz a régi önmagadra hasonlítani.
Minden jót! :)
12/12 anonim válasza:
A legtöbb nagyszülő csak sátoros ünnepeken szereti az unokát, tudják mivel jár 1 kisgyerek és el akkarják kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!