Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl rajta?!

Hogyan lépjek túl rajta?!

Figyelt kérdés
Férjemnek viszonya volt 2 hónapig egy nővel.Elém állt elmondta volt költözés válni akarás stb., de hazajött mert engem szeret!Én ezt még mindig nehezen hiszem el, de hazaengedtem mert szeretem és van két kisgyerek akinek szükségük van rá!De hogy lehet ezt túlélni, hogy ekkorát csalódsz abban akinek az "életed a kezébe tetted"??!!Miért olyan nehéz elfelejteni és csak a jövőre és jelenre koncentrálni?Tapasztaltak írjanak légyszi az ítélkezők kíméljenek!!
2011. febr. 9. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Elfelejteni nem fogod, de megbocsátani igen, de idő kell hozzá, és hogy azzal hasznosan foglalkozz.

Beszéljetek nyíltan erről, és ne félj elfog múlni.

Beszéljétek meg miért csinálta, stb. Hátha benned hiányolt valamit amit megtudsz neki adni te is, vagy csak maga miatt. Sokan csak egyszer csinálják, de ha mégegyszer rajtakapod, akkor az már nagy baj, és lépni kellene. A gyerekeknek kell apa igen, a sajátjuk lehetőleg, de ha nem tudtok túllépni, és veszekedésekbe idegbetegségbe hajlik az egész, akkor a gyerekeknek is sokszor jöbb ha külön megy a szülő. Nekik viszont nem kell tudniuk, hogy miért, nem kellene agyonragozni ha odakerül, hogy válás, mert úgysem értik, azt viszont lehet tudják valami nem jó. Másképp ki lehet nekik magyarázni.

Remélem megbeszélitek, megértitek, és túltudsz lépni !

2011. febr. 9. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban nehéz túljutni rajta. De a megcsalásnak OKA van! Ha egy férfi szereti a feleségét,családját, ok nélkül nem csalja meg! Nem igaz,hogy ilyenek a férfiak,és ezért! Ilyenkor mindkét fél hibás ebben.

Beszéljétek meg,hogy mi vitte rá,hogy más nővel kezdjen? Talán túlságosan csak a gyerekekkel foglakoztál,az ő gondjaival pedig keveset vagy egyáltalán nem? Vagy magadat hanyagoltad el? Még számtalan oka lehet,amiért nem érezte otthon jól magát!

Ha kell,akkor változtass te is. De mindenképpen tisztáznotok kell a problémákat,mert a gyerekeknek mindkettőtökre szüksége van.

2011. febr. 9. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
igazatok van!Utolsónak mindent megkapott itthon nem volt köztünk semmi baj csak egy dolog volt amit ő zavarta.Hogy a saját önzőségét előtérbe helyezte velem és a gyerekekkel szemben.Állandóan edzeni járt eljárt szórakozni/ami nem baj,mert kell néha a kikapcsolódás és ez sosem volt probléma köztünk/ ezáltal kipróbálta a drogot!Életében semmit nem csinált 30 évesen elmentek neki otthonról!Magyarul nagyfiú lett aki mindent megtehet és kipróbálhat csak nem számolt a következményekkel.És ezek az ő saját szavai!!És a másik fél persze mindent megértett.mármint a ribije!És ezt vágta az én fejemhez hogy én nem értem meg.Ha az az hogy este munka után árja haza az asszony de ő még edzeni megy 21.00-kor meghogy elmondom neki hogy két gyerek mellett már nem a felpörgött bulik az elsők akkor igen én is nagy hibás vagyok!!És hogy ezért én többször szóltam ő meg nem akart veszekedni ezért inkább keresett valakit aki mindezt megérti!!És még az anyagiakat nem is említettem.én a jövőt néztem őa jelent!!ennyi!
2011. febr. 9. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly nyár végén estem túl egy ilyen lelki traumán.

Még most is fáj,és ha olyan filmet látok, amiben a férj megcsalja a feleségét, megkeseredik a szám... Múltkor az Irigy hónaljmirigy műsorán majdnem felálltam, és kijöttem...legszívesebben elsírtam volna magam...

Nagyon nehéz elfelejteni, de talán az idő mindent megold...

Én az ezotériához, pozitív gondolkodáshoz menekültem,gyűjtögetem,és felírom magamnak az ezzel kapcsolatos gondolatokat,idézeteket,amik biztatnak,reményt adnak a felejtésre...

Nálunk több mint 23 évi házasság után történt....és nagyon megnehezítette a dolgot a volt nője,mert hazudozott,pl,hogy terhes, kavart stb.És aki talán még a mai napig szereti,és arra vár, mikor megyünk szét...

Én nagyon átérzem,ami veled történt,sajnos...

2011. febr. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!