Hogyan lépjek túl rajta?!
Elfelejteni nem fogod, de megbocsátani igen, de idő kell hozzá, és hogy azzal hasznosan foglalkozz.
Beszéljetek nyíltan erről, és ne félj elfog múlni.
Beszéljétek meg miért csinálta, stb. Hátha benned hiányolt valamit amit megtudsz neki adni te is, vagy csak maga miatt. Sokan csak egyszer csinálják, de ha mégegyszer rajtakapod, akkor az már nagy baj, és lépni kellene. A gyerekeknek kell apa igen, a sajátjuk lehetőleg, de ha nem tudtok túllépni, és veszekedésekbe idegbetegségbe hajlik az egész, akkor a gyerekeknek is sokszor jöbb ha külön megy a szülő. Nekik viszont nem kell tudniuk, hogy miért, nem kellene agyonragozni ha odakerül, hogy válás, mert úgysem értik, azt viszont lehet tudják valami nem jó. Másképp ki lehet nekik magyarázni.
Remélem megbeszélitek, megértitek, és túltudsz lépni !
Valóban nehéz túljutni rajta. De a megcsalásnak OKA van! Ha egy férfi szereti a feleségét,családját, ok nélkül nem csalja meg! Nem igaz,hogy ilyenek a férfiak,és ezért! Ilyenkor mindkét fél hibás ebben.
Beszéljétek meg,hogy mi vitte rá,hogy más nővel kezdjen? Talán túlságosan csak a gyerekekkel foglakoztál,az ő gondjaival pedig keveset vagy egyáltalán nem? Vagy magadat hanyagoltad el? Még számtalan oka lehet,amiért nem érezte otthon jól magát!
Ha kell,akkor változtass te is. De mindenképpen tisztáznotok kell a problémákat,mert a gyerekeknek mindkettőtökre szüksége van.
Szia!
Én tavaly nyár végén estem túl egy ilyen lelki traumán.
Még most is fáj,és ha olyan filmet látok, amiben a férj megcsalja a feleségét, megkeseredik a szám... Múltkor az Irigy hónaljmirigy műsorán majdnem felálltam, és kijöttem...legszívesebben elsírtam volna magam...
Nagyon nehéz elfelejteni, de talán az idő mindent megold...
Én az ezotériához, pozitív gondolkodáshoz menekültem,gyűjtögetem,és felírom magamnak az ezzel kapcsolatos gondolatokat,idézeteket,amik biztatnak,reményt adnak a felejtésre...
Nálunk több mint 23 évi házasság után történt....és nagyon megnehezítette a dolgot a volt nője,mert hazudozott,pl,hogy terhes, kavart stb.És aki talán még a mai napig szereti,és arra vár, mikor megyünk szét...
Én nagyon átérzem,ami veled történt,sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!