Hogyan lépjek túl rajta, hogy valaki nagyon súlyosan megsértette az önbecsülésem?
Az a rossz tulajdonságom van, hogy nagyon durván be tudok sokallni, ha valaki a külsőm, és az erkölcsi tisztaságom megkérdőjelezi. Rengeteget foglalkozok magammal, hogy a lehető legjobbat, legszebbet hozzam ki magamból, valamint sosem voltam ribanc, mindig nagyon romantikus, szerelmes típus voltam, sosem feküdtem össze jött-mentekkel, meg semmi...
Aztán jött 1, azaz egyetlenegy fiú, akivel lefeküdtem, és odaadtam neki a szívem, de nagyon csúnya vége lett. Veszekedés keretében nagyon súlyosan megbántott többször is, lek*rvázott, megjegyzéseket tett a nemi szervemre, meg még sorolhatnám... képzeljetek el kb minden primitív dolgot, mert mindent megkaptam tőle.
Én hiába nevetem ki, hiába próbálom eltemetni, egyszerűen olyan mértékben szakította az önbecsülésem darabokra, hogy elmondani nem tudom. Egyfolytában szorongok, rosszul érzem magam, a körülöttem élőkkel ok nélkül agresszívan beszélek, amikor meg gondolkozom, a fiún jár az eszem, és szinte lepörgetek az agyamban beszélgetéseket, hogy hogy aláznám porig. Néha hihetetlen mértékű bosszúvágy van bennem, úgy érzem, nem nyugszom, ameddig földbe nem döngölöm, de nyugodtabb pillanataimban látom, hogy nem ér annyit, és nem teszem meg...
Mit csináljak? Egyszerűen beleőrülök...
Mielőtt összejöttél volna vele kelletett volna gondolkodni kicsit. És nem egy tróger barommal összejönni.
Am meg keress egy normális srácot. Ezt meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!