A te párod milyen gyakran megy oda hozzád és csak úgy átölel, vagy ad egy puszit?
Az enyém kb soha nem teszi ezt meg, és nagyon rosszul esik. Én sokszor odabújok hozzá, és megpuszilom, de ő soha. Ha mondom neki, akkor csak húzza a száját :(
23L
én is gondolkoztam már ezen, hogy hogy vagyunk szokva a puszival, öleléssel, plusz a nyilvános dolgokkal: kézfogás, puszi az utcán. Én más voltam a kapcsolatunk elején, mert nagyon bújós voltam és engem nem zavart az utcán csókolózás sem. Az idő elteltével viszont máshogy gondolom, szerintem annak az oka hogy összecsiszolódtunk. Nem csókolózunk az utcán, se nyilvánosan sehol, csak fogjuk egymás kezét (a nem kézfogás nekem nagyon ridegnek tűnik...) és max. röviden megöleljük egymást és nevetünk:)
Barátok előtt is arcrapuszi, plusz kézfogás.
De amikor ketten vagyunk akkor mindig jön, vagy ha épp elfoglalt valamivel akkor én megyek oda hozzá egy -egy pusziért, mosolyért. Mi így csiszolódtunk össze, teljesen indirekt módon:)
22L
Hajnalba jár dolgozni, de akkor is mindig ad puszit, ha hazajön az az első.
Napközben is többször ad, mikor lefekszünk este mindig ad jó éjt puszit. :)
Hétköznap este mindig van 1 sorozat amit nézünk és általában akkor szoktunk vacsizni, és fogalmam sincs honnan jött, de előtte mindig megöleljük egymást. :$
Szerencsére minden órába többször ha olyanja van.
Elég bújós,puszilgatós.Én is.
Másként kommunikáltok+mások is vagytok. De erre vannak jó könyvek. Mind ketten tudtok változtatni. Össze tudtok csiszolódni.
Figyelni kell egymásra, hogy ne hűljön ki a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!