Ti is szoktatok a párotokkal a pénz miatt veszekedni?
Utolsó. Ez borzasztó. Még olvasni is. Ez biztosan nem korrekt. Ha nem is te fogyasztod el azokat a felesleges dolgokat, azt hogyan kérheti tőled számon?
Ezt mindenképpen rendezzétek le. Ne hagyd magad, mert így hamarosan nagy baj lesz.
Velem is elkezdte ezt csinálni az exem. Azonnal kiszámláztam neki a házimunkám utáni órabért.
Persze ezzel nem oldottam meg a problémánkat, de legalább kiálltam magamért. És később váláskor nem követelte tőlem azt, amit szerinte rám költött.
Nemrég költöztünk össze, emellett vannak más dolgok is, a házimunka sem akaródzik neki.
Ezzel a pénz dologgal nem tudom mi legyen, amennyit tudok adok, de ő keres többet, költsön ő többet. Ez a hóvégi elszámolás, hogy a hónapban ő vásárolt 100e értékben, én 50e értékben, 25-öt adjak neki és felesben leszünk. Ha nincs annyim, tartozásként felírva.
A csp blogon olvastam hasonlót, hogy a nőt elhívta a pasi vacsorázni, a pasi végigette az étlapot, a nő csak olcsó kaját evett mert gondolt arra, hogy ha ő fizetne ne legyen drága, ha a pasi fizetné, ne tűnjön pénzéhesnek.
Erre a pasi a végén a közös számla felét fizette ki. Legalább az elején szembesült a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!