A pénz hiánya tényleg megöli a kapcsolatokat?
Abból, amit leírtál, nekem az jön le, hogy nem a pénz hiánya a legnagyobb gond kettőtök között, hanem a teljesen eltérő életfelfogás. Az, hogy nem tudtok kompromisszumot kötni.
A pénztelenség valóban nagyon megkeseríti a kapcsolatokat, a legtöbb vita (kutatások szerint) mindig a pénz körül van, de ha a pár egyébkétn azonos hullámhosszon van, hasonlóan gondolkozik kérdésekről, akkor át tudnak lépni ezen a nehézségen.
valóban megkeseríthet a pénztelenség.
én pl. egy idő után már nem bírtam elvisleni hogy örökké nekem kellett meghívni a páromat mindenre vagy nélküle ettem mert neki nem volt munkája.
és? nem hiszem el hogy az anyja ne tudott volna neki adni egy 200-ast hogy :tessék fiam, egyszer vegyél te is valamit annak a nyomorult lánynak.
nem vagyok pénzéhes, de ez azért már túlzás...meghogy a gyógyszerem is mindig én álljam mikor a szexhez két ember kell...
mindegy , mert a pénztelenség nálunk tönkretette az egészet
lehet benne valami.
nekünk nem igazán vannak mindennapos pénzgondjaink, igaz lehetne belőle több, de amíg biztosítani tudjuk magunknak a jelenlegi életszínvonalat, addig egy szavam sincs.
mondjuk nálatok nem feltétlenül a pénzzel van a baj, hanem hogy te pl. olyan helyen melózol amit utálsz, és ez rányomja a bélyegét a mindennapokra. a párod meg garasoskodik, mert fél a holnaptól.
valamint neked ugye még az is baj, h magányos vagy.
nos, ha kihúzhatnád az életedből ezeket a zavaró részeket (fos meló, magányosság), akkor együtt maradnál a pároddal a pénzügyi nehézségek ellenére, vagy akkor is lépnél?
Igen,szerintem azért rá tesz egy lapáttal..
Én nem dolgozom jelenleg most,így nem szólhatok páromnak,mert mindent azért tesz,hogy mindenünk meglegyen.Ha van fusi(hajópadló rakás,stb) nem mondja,hogy nem vállalja el,mert muszáj.És értékelem is,de mondtam neki,hogy éljünk szerényebben,de azért többet legyen itthon,de nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!