Normális, ha valaki 20 éves kor felett nem tud semmit se elintézni suliban, hivatalban?
Én sem. Tulajdonképpen mindentől rosszul vagyok amihez el kell hagynom a lakást.
Nem, nem normális. És ezt úgy mondom, hogy sajnos én is ilyen vagyok, pedig most múltam 24... :(
Borzasztó ciki, hogy egyedül semmit sem vagyok képes elintézni. Se bankba, se orvoshoz, sőt régebben még ismeretlen boltba se mertem bemenni.
Mostanában egyre inkább igyekszem az ügyeimet egyedül intézni, de mindig annyira szorongok, hogy szinte elmondani se tudom rendesen, hogy miért jöttem és persze mindig rendszerint hülyének is néznek. Látják rajtam, hogy ilyen kis szerencsétlen vagyok és inkább "belémrúgnak", minthogy segítőkészek legyenek. És ez persze nem segít abban, hogy magabiztosabb legyek.
Persze szüntelenül próbálkozni kell, hogy belejöjjön az ember a dolgokba, de nem olyan egyszerű, ha valakit így neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!