Túlzott aggodalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leírnék egy rövid történetet és kíváncsi lennék a véleményetekre hogy jogos e édesanyám "döntése

A történet:

Egy kis faluba lakom , és kb 10km-re van tőlünk egy város ahova tanulni járok a gimibe.

Mivel anyukám nem keres valami jól így felvettem hogy nem sok az 10-en pár km szóval miért ne biciklizhetnék be a városba reggelente, délután meg haza.

Gondoltam én nem valami nagy kunszt még nem is fárasztó egy kis biciklizés + még megspórolnám a bérletek árát.

Abból a pénzből meg vehetnék mittudom én mondjuk x mennyiségű enni valót.

Erre az ő válasza:

Hogy sok a gonosz ember .... meg a szerv kereskedők és behúznak az autóba és elvisznek..

-Magamról: 195cm magas

-sportos testalkatú

-talpra esett vagyok

-okos

-meg nem tudom számít e hogy a suliba "elit katonának" becéznek mert elég jól tudok verekedni.

-Véleményetek?

2012. aug. 31. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,szerintem anyukád egy kicsit túl reagálja. De nézd az ő szemszögéből:szeret téged,és nem akarja,hogy bármi bajod essen! Főleg ha ilyen jó tulajdonságokkal rendelkezel! Ha neked is lesz majd gyermeked, akkor biztos te is nagyon fogod félteni őt! Mond meg anyukádnak,hogy megérted az aggodalmát,és nyugtasd meg,hogy tudsz vigyázni magadra! :)
2012. aug. 31. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is aggódnék, inkább a forgalom miatt: a fiamnak már két biciklibalesete volt és egyszer meg elkötötték a bringáját.

Inkább keress valami diákmunkát,vagy a falutokban vállalj el valamit, és fizesd abból a bérletet.

A kajavágyadat megértem! :P

2012. aug. 31. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
nem túlzott az aggodalom, sajnos
2012. aug. 31. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld.

A kaját meg úgy értettem hogy nem feltétlen magamnak hanem pl most mindegy vesz itthonra abból a pénzből kenyeret vagy kifizeti a víz díj számlát.

2012. aug. 31. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez erősen túlzott aggodalom, főleg a Te paramétereid mellet.

13 éve járok melózni éjszaka, hajnalban, sötét, kietlen részeken. Alacsony, vékony szar vagyok és még soha nem bántott senki....

2012. aug. 31. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
* mellett
2012. aug. 31. 23:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!