Túlzott aggodalom?
Sziasztok!
Leírnék egy rövid történetet és kíváncsi lennék a véleményetekre hogy jogos e édesanyám "döntése
A történet:
Egy kis faluba lakom , és kb 10km-re van tőlünk egy város ahova tanulni járok a gimibe.
Mivel anyukám nem keres valami jól így felvettem hogy nem sok az 10-en pár km szóval miért ne biciklizhetnék be a városba reggelente, délután meg haza.
Gondoltam én nem valami nagy kunszt még nem is fárasztó egy kis biciklizés + még megspórolnám a bérletek árát.
Abból a pénzből meg vehetnék mittudom én mondjuk x mennyiségű enni valót.
Erre az ő válasza:
Hogy sok a gonosz ember .... meg a szerv kereskedők és behúznak az autóba és elvisznek..
-Magamról: 195cm magas
-sportos testalkatú
-talpra esett vagyok
-okos
-meg nem tudom számít e hogy a suliba "elit katonának" becéznek mert elég jól tudok verekedni.
-Véleményetek?
Én is aggódnék, inkább a forgalom miatt: a fiamnak már két biciklibalesete volt és egyszer meg elkötötték a bringáját.
Inkább keress valami diákmunkát,vagy a falutokban vállalj el valamit, és fizesd abból a bérletet.
A kajavágyadat megértem! :P
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld.
A kaját meg úgy értettem hogy nem feltétlen magamnak hanem pl most mindegy vesz itthonra abból a pénzből kenyeret vagy kifizeti a víz díj számlát.
Ez erősen túlzott aggodalom, főleg a Te paramétereid mellet.
13 éve járok melózni éjszaka, hajnalban, sötét, kietlen részeken. Alacsony, vékony szar vagyok és még soha nem bántott senki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!