Miért van az, hogy jobb egyedül?
Én teljesen jól elvagyok egyedül, nem unatkozok, nem hiányzik senki. Nem vágyok rá, hogy mellettem legyen valaki.
Azt csinálok, amit akarok, és akkor, amikor én akarom. Nem szól bele senki.
Ez normális?
Én is így vagyok ezzel.Vannak barátaim,de ha hívnak akkor is,csak miattuk találkozok velük,meg mert nyilván rossz barát lennék ha sosem találkoznánk,főleg ha szükségük van rám.:D
Viszont itthon sokkal jobban elvagyok.Mindig elfoglalom magam.Néha havonta 1x rám tör,hogy de elmennék valahová bulizni,de ez hamar elmúlik.Így elég ritkán megyek.
6éve van párom.Ő is ilyen,inkább elvagyunk itthon vagy sétálgatunk.Vele szeretek lenni,viszont ah dolgozik én akkor is elszöszmötölök magamnak.
Viszont most suli,úgyhogy pápá jó kis egyedüllét:/
#10 vagyok:
Szerintem, ha neki megfelel így, akkor nem fogja erőltetni a társkeresést.
Vagy lehet, hogy úgy van vele, ha lesz lesz, de ha nem, úgyis jó. Senki nem akar ráerőltetni semmit.
Egyébként meg azért az sem olyan egyszerű, hogy eldöntöm, na én most társat akarok és leakasztom a szekrényből, holnapra már társam van.
Főleg, ha olyan környezetben van, ahol alig ismer valakit, vagy ha nincs túl sok barátja, nem jár el ide-oda.
Sokat vagy egyedül, de lehet azért, mert a helyzet semmit sem változna ha száz ember közt lennél.. Legalábbis én ilyen vagyok
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!