Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én férjem várja el...

Csak az én férjem várja el ezeket a dolgokat? Kezd elegem lenni.

Figyelt kérdés
Sziasztok. A férjemmel 2 gyerekünk van. Mind a ketten dolgozunk, ő egy biztosító cégnél, tehát nem szakad meg, én ápolónő vagyok 2műszakba. Kezdek kicsit besokkalni, összegyűjtök pár példát, de ezeken kívül is van. Én csinálok minden háztartási feladatot, de olyan szinten, hogy kimosok, kivasalok, összehajtogatom a ruháit és nem képes a szekrényébe elrakni, egyszer kipróbáltam egy hétig volt elől. Én szedek neki kaját, szerintem ha elválnánk éhen halna. Ha éjszakás vagyok kiszedem nekik 3tányérba a kaját, hogy csak mikrózni kelljen, különben inkább hideget ennének. A munkahelyére pakolok neki kaját, haza jön, ledobja, mire megtalálom belerohad a maradék...és tudnám még sorolni..A szennyest ledobja a fotelbe..Már sokszor mondtam hogy elegem van, bocsánatot kér, aztán semmi nem változik. Otthon anyukája megkövetelte a rendet, ő se érti. Már kipróbáltam, hogy nem csinálom, de csak gyűlt..Szeretem nagyon, egyébként jól kijövübk, de már nagyon fáradt vagyok. Mindennap minimum 2félét főzők, pakolok, takarítok, melózok..A gyerekekke segít, de mást se, néha azt érzem 3 gyerekem van. Mit tehetnék még? Kezd apohár nagyon betelni!
2012. aug. 31. 16:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Te nem vagy köteles tűrni neki!

Semmibe vesz téged,úgy gondolja,hogy mivel te nő vagy,ezért ez természetes.

Természetes hogy kiszolgálod,hogy munka után még otthon is robotolsz,hogy eltakarítod a mocskát.

Változni nem igen hiszem hogy változni fog.

Megszokta,kényelmes,te meg úgyis megcsinálod!

Minek változzon!?

Neki így jó!

Kész pi..a,meleg málé!

Ahogy nagyanyám szokta mondani!

Itt valahol te is elrontottad!

Ebben egyet értek,tehát most ne siránkozz!

Változtass,vagy törődj bele,hogy egész hátralevő életed így fogod leélni,mert nem hiszem hogy egy varázsütésre megváltozik,kiveszi a részét a házimunkából,és rájön hogy nem a feleségével,hanem egy cseléddel élt együtt eddig.

Na meg ezek szerint az anyját ezerszer jobban emberszámba veszi,mint téged,hisz vele nem merte ezt megcsinálni.

Nem attól lesz valaki férfi,hogy az asszonyt ideg összeroppanásig a semmibe veszi,gürcölteti,hanem attól hogy kiveszi a részét a házimunkából,össze tartja a családot.Te is dolgozol,ő is,a házimunkának közösnek kéne lennie.

Ez nem férfi,ez egy lusta állat!

Már elnézést!

2012. szept. 1. 15:37
 22/22 anonim ***** válasza:

17. vagyok, abból a szempontból tényleg jó, hogy tulajdonképpen Te "nevelted" ilyennek és az anyukája is ezellen van. Így ha pár nevelő célzatú dologra ráveszed, egyedül marad.

Nálam sajnos nem alkalmazható, mert már az anyukája erre nevelte, hogy meleg kaja az asztalon, fotelbe dobott piszkos ruha tisztává alakulva a szekrényben, széthagyott tányér eltűnik, porszívót talán a szomszédból hall mert anyu ügyel, hogy akkor hangoskodjon, amikor nincs otthon. Fél éve sem lakunk együtt, nyilván nagyon új neki, hogy nincs anyu aki figyelje minden óhaját, meg elvégezzen mindent. Ha pedig valamit nem csinálok meg vagy kiosztom rá, megy anyuhoz, anyu pedig jön hozzám, hogy a fia panaszkodik, miért nem teszem a dolgom.

Én meg pislogok. Egyrészt nincs annyi időm mint neki, másrészt ha lenne, sem szolgálnám ki olyan módon, ahogy ő teszi a férjével meg tette a gyerekeivel. Én nem érzem magam házirobotnak. Mostanában szépen tologatom a dolgokat, elvan az a tányér a mosogatóban.

2012. szept. 1. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!