Csak az én férjem várja el ezeket a dolgokat? Kezd elegem lenni.
Szerintem itt csak két dolog segít: első körben a beszélgetés, aztán a "lázadás". Azt írod, szereted őt, és ő is tudja, hogy ez így nincs rendjén, de mivel megcsinálod neki, ezért nincs oka változni.
Első körben üljetek le, és beszéljétek meg, kinek mi lesz a feladata. Ha ilyen megbízhatatlan, célszerű a nem létfontosságú dolgokat rábízni. Aztán állíts fel szabályokat. Az én férjem is nehezen értette meg, hogy bepakolom én a mosógépet, de kizárólag azokat a ruhákat, amik a szennyesben vannak. Ha gyűlik is egy hétig vagy kettőig, egy idő után feltűnik majd neki, hogy nincs tiszta cucca, és kénytelen lesz lépni az ügyben.
Ne legyél a rabszolgája, mert annak tényleg nem lesz jó vége!
Nálunk is ez van, csak én GYED-en vagyok. Én már most sem tartom ezt normálisnak, szerencsére javul a helyzet.
Az ok, hogy én csinálom a házimunka nagy részét, de azért plusz munkát ne csináljon (szennyes, ha este eszik berakja a tányért a mosogatóba és rászárad a kaja, a kajás doboz ugyanúgy mint nálatok).
Szóval: igen, szerintem ezt a legtöbb férfi elvárná/elvárja, de nem feltétlenül kell megadni nekik :-)
Az én párom is hasonló..kaja értelemben.Hányszor mondtam már neki,hogy ott van,melegítsen amennyit gondol,én megfőztem.Erre-nekem sokkal jobban ízlik,ha kiszeded nekem.
De azért már kezd javulni a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!