Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is elszalasztottam...

Szerintetek is elszalasztottam a lehetőségeket?

Figyelt kérdés

20 évesen úgy érzem nem adtam meg magamnak a lehetőséget a boldogságra. Nem is volt nagyon párkapcsolatom.

Volt pár srác az életemben, akik szerettek volna tőlem többet is mint barátság, de nem éltem velük.

Volt egy nagy csalódásom egy-két éve, azóta még szerelmes se voltam senkibe.

Félek is közel engedi magamhoz bárkit is, félek hogy tönkre fog tenni újra majd valaki.

Hirtelen el fogott az az érzés, hogy azzal hogy visszautasítottam a srácokat, elszalasztottam egy lehetőséget arra hogy boldog legyek?!

Mindig nemet mondtam, és ki tudja lehet rosszul tettem... :(

Úgy vagyok vele, ha nincs meg a szikra, ha nincs meg az a plusz, akkor onnantól kezdve veszett ügy az egész...:/

Vagy ti belemennétek egy kapcsolatba úgy, hogy nem éreztek semmit?

Szerintetek jól tettem?

2012. aug. 31. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
nem szabad úgy belemenni egy kapcsolatba,hogy nem érzel semmi.szerintem nem szalasztottál el semmit:)
2012. aug. 31. 15:17
 2/7 yuda ***** válasza:
Ugyanígy vagyok. Néha elgondolkodom, hogy nem lennék egyedül, ha belementem volna olyan semmilyen, sekélyes, érzelemmentes kapcsolatba. Aztán gyorsan lerázom magamról, mert ahogy te fogalmazol, az a szikra pedig kell. Hiába nagyszerű az illető, rendes és udvarias, de épp a lényeg hiányzik, az a bizonyos felfokozott érzelem. :)
2012. aug. 31. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:

úgy látszik kezdesz "gyógyulni" :) már nem utasítanál el mindenkit, kezdesz visszatérni:)

most már lehet is belőle valami, ha valaki ismét közelítene feléd és még neked is tetszene:)

menni fog:)

2012. aug. 31. 15:42
 4/7 anonim válasza:
Még tök fiatal vagy! Most vagy igazi nő! Nem szalasztottál el semmit, csak válogatósabb voltál,max pár rossz szakítástól mentetted meg magad,mert a szerelem nélküli kapcsolatok,csak megbántással végződhetnek. Szerintem előre tekints és várd a következő nagy Ő-t,addig bulizz,ismerkedj,élvezd azt,hogy azt teszel amit csak szeretnél! Ha pasid lesz,lehet az lesz a hibája( mindenkinek van és nem válogathatod meg kibe is szeretsz bele),hogy utál majd táncolni,v pedig marha féltékeny lesz stb. Szóval még nem szalasztottál el semmit, ahhoz sokkal öregebbnek kellene lenned. 26L
2012. aug. 31. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem maradtál le semmiről! Mindennek meg v az oka,mit miért teszünk. Ha nem tetszik az,ahogy eddig viselkedtél,akkor most válts! De semmiképp ne bánd a múltat,nézz előre és változtass azokon a dolgokon,amik zavarnak! Mindenki változik nincs ezzel semmi gond!
2012. aug. 31. 15:55
 6/7 anonim válasza:
100%

Hogy érted, hogy nem? Mármint mennyi idő ismerettség után mondod ezt ki? A szerelem nincs velünk alapból, a szerelemnek is ki kell alakulnia. 1-2 találka kevés, hogy ezt felismerje az ember, kivéve ha tényleg szimpátiát se érzel iránta, vagy semmi közös vonás nincs bennetek.

Persze kell egy kezdeti szimpátia, ha ez nincs meg felesleges.

Nekem eddig egyedül 1 párkapcsolatom kezdődött úgy hogy mindketten szerelmesek voltunk egymásba, főleg én. Durva szakítás lett a vége, sőt ma már tudom, hogy ez a kapcsolat csak engem visszafogott..

A mostani barátnőmbe nem voltam szerelmes, sőt ha nem ő nyit, nem járnánk ma se, nem tekintettem rá úgy. És már 1 éve együtt vagyunk és boldogok vagyunk, tényleg szeretem őt.

Volt előtte még egy komolyabb barátnő. Egyikőnk se volt szerelmes a másikba, csupán szimpátia alapján randiztunk majd összejöttünk, persze szakítás lett a vége, de teljesen korrektül letudtuk zárni a dolgot, nem volt harag csalódás, sírás semmi. Mindketten kezdtük megszeretni a másikat, csak más időközönként értünk rá egymásra, ha ez nem lett volna, bele biztosan rettenetesen szerelmes lettem volna, ahogy ő is belém.

Amúgy ez az egész párválasztás kémia.... Persze sokan ezzel nem értenek egyet, de ez a feromonok műve. Tulajdonképpen nincs olyan, hogy a nagy "Ő"... Sok nagy Ő van az életedben akivel összepasszoltok. A feromonok miatt választunk, párt, ezáltal lehetséges az is, hogy egy pl egy srác marha jól néz ki, sikeres, rendes, és a lánynak mégse kell, vagy fordítva. Vagy, hogy egy rútkiskacsáért van oda az ember. :)

Lényeg a lényeg, próbálj magadnak esélyt adni... nem szalasztottál még el semmit, hisz fiatal vagy. De ha jön egy srác, aki tetszik és aranyos is veled, próbáld megismerni, ha azt látod, hogy várod hogy írjon neked, illetve ha írt, azt a késztetést érzed, hogy rögtön visszaírj neki, próbáld meg a dolgot, ha nem megy nem megy. Nem szabad erőltetni, de ha nem próbálod meg, akkor se fogsz előrébb jutni egy csalódás miatt.

Hidd el sajnos még sokat fogsz csalódni az életben, de hát erről szól az élet, hogy tapasztaljunk, hogy mire elérünk oda, hogy meghatározó döntést kelljen hoznunk, jól cselekedjünk!

2012. aug. 31. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző jól leírta a dolgokat. Még annyival erősíteném meg, hogy én ugyanígy gondolkodtam, mint te, mindenkit leráztam rövid idő után, mondván nem érzek úgy ahogy kéne, más többet adhat. Aztán most jött egy srác, akivel szintén ezt tettem, és aki tudomásul is vette ezt, mégis tovább beszélgetett, találkozott velem, semmit nem erőltetve, és bennem meg végül csak kialakult az a valami amiről az elején azt mondtam nincs, és azt hittem ha akkor nincs, nem is lesz. De itt van, és most együtt vagyunk, és utólag hálás vagyok neki, hogy nem hagyott a fenébe.. Nem tudom, hogy másoknál mi lett volna ha.. de nekem is eszembe jutott, hogy talán rosszul tettem a dolgokat. Most ugyan jól alakult, de én se tudom mit hagytam ki régebben.

22/L

2012. aug. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!