Ti mit gondoltok a távkapcsolatról?
Mi megbíztunk egymásban végig (3.5 éven keresztül). Tudtommal nem csalt meg soha, és én se őt. Heti 1x szombaton tudtunk találkozni néhány órát. Mivel ő volt a kereső fél neki volt pénze és ő jött hozzám, én még tanultam úgyhogy nekem nem lett volna pénzem fizetni az utazgatásokat.
Azóta már együtt is élünk, és minden nagyon jól alakult. :)
Ja és még egy kérdés. Milyen messze laktok egymástól? :)
Amúgy köszönöm a válaszodat, és sok boldogságot :D
Nem nevezném teljesen távkapcsolatnak, mert egy helyen tanulunk, egyetemen ismerkedtünk meg. De amúgy 250 km-re lakunk egymástól.
Nyáron mindig rosszabb, ilyenkor van, hogy hetekig nem tudunk találkozni, de ha igen, akkor együtt vagyunk egy hétig is, vagy ő jön ide, vagy én utazom le. :)) Ha épp nem vagyunk együtt, teljesen megbízunk a másikban. Igazából úgy vagyok vele, hogy ha akarna, akkor a szomszéd városban is megcsalhatna, tehát fölöslegesen aggódnék. Boldogok vagyunk együtt, enni akadályt meg ki kell bírnia egy kapcsolatnak, ha szeretjük egymást.
22/L
Nagyon nehéz, főleg ha szerelmes vagy,de 250 km van köztetek..én főként távkapcsolatokban életem, változó távolságokkal( legkevesebb 15 perc, legtöbb 3 óra utazás).
A bizalom megvolt mindkét részről, ha komoly volt. Ha nem, akkor meg csak úgy volt a kapcsolat aztán kitudja mit tett a másik fél. A heti 1-2 találkozás sem könnyű, de megoldható.
Én szeretem, mert szeretem a szabadságot, szeretem magam függetleníteni, így kb egész idő alatt azt csinálok amit akarok, nem nagyon vagyok a másikhoz kötve. Még nem csaltam meg soha senkit, fair play-es vagyok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!