Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vagytok,30-as független...

Hol vagytok,30-as független férfiak?

Figyelt kérdés
Elmúltam 30, a férjem elköltözött tőlem és a 6 hónapos fiától már 5 hónapja. Amerre nézek, a korban hozzám illő pasiknak barátnőjük, vagy már családjuk van. Akinek meg nem, az nem hiszem hogy egy kisgyerekes anyára vágyik. És egyáltalán hol ismerkedjek? Vajon van esélyem egyáltalán még, hogy normális kapcsolatom legyen?
2009. júl. 27. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 14:15-ös, miről is lenne szó, mit kéne csinálni? :P
2009. júl. 27. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
66%

"A társkeresőkkel meg most úgy vagyok hogy mikor találkozzak bárkivel is? Minden randira gyerekkel menjek?"

Ha neked most az időd 99.82%-át lefoglalja a gyerek, akkor felejtsd el az egészet. Mikor foglalkoznál a pároddal?

Akkor te nem társat keresel - hanem egy apát a gyerekednek. Az meg így nem fog összejönni.

Majd, amikor már több órára is tudsz létezni a gyereked nélkül - na, akkor gondolkozz el a dolgon.

2009. júl. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!