Hol vagytok,30-as független férfiak?
Most ugye viccelsz. A kérdésed egy részét még meg is értettem. De hogy van-e esélyed arra hogy 30évesen normális kapcsolatod legyen?? Ne haragudj de ez nagyon gyerekes és értelmetlen kérdés volt.:)
Megértem, hogy nehéz, de már mi a fenéért lenne lehetetlen? Annyi a válás és az egyedülálló anya mint csillag az égen, Te meg úgy csinálsz, mintha ez valami különleges, egyedülálló helyzet lenne.
14:15 Te nem vagy ép:))
Első vagyok. Gyerekkel azt tudom elképzelni, hogy sokat vagytok szabadban, sétáltok, játszótér, park, biztos vannak egyedülálló apukák is...:) Ismerkedni kell, nő vagy férfi mindegy, ragadj meg minden lehetőséget az ilyen kimoccanások során, mert ha még nem is Ő az a bizonyos, de ki tudja, talán ismer valakit..:) Komolyan mondom, légy bátor. A másik: szülőkre nem tudod néha rábízni a gyereket? Vagy testvér, ilyesmi.. Heti egyszer este barátnőkkel kimozdulhatnál simán.
14.15-ös:
Én is t-mobilos vagyok. :)
A játszótér, park az ok, de amerre nézek, mindenhol családokat látok, boldog apukákkal, meg anyukákkal, és ettől is kivagyok kicsit. Bár szerintem most csak ezeket veszem észre.
Vannak nagyszülők, de estére még nem merem egyedül hagyni velük a picurt, mert még csak 10,5 hónapos, és még szoptatom is. Úgyhogy még erre is várnom kell 2-3 hónapot, mire kimozdulhatok, pedig rettentően hiányzik már! Meg az hogy végre valaki szeressen, boldog legyek. Nem tartom magam csúnyának, értelmes is vagyok. A fényképes ajánlatokat priviben várom! :)
A társkeresőkkel meg most úgy vagyok hogy mikor találkozzak bárkivel is? Minden randira gyerekkel menjek? Este meg megint az van, hogy nem hagyhatom itt. Nem egyszerű, na. Hátha van valaki, valahol aki rám vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!