Belefáradhattam a gyereknevelésbe?
A helyedben először is leülnék a lányommal beszélgetni, és elmondanám neki mindezt amit ide leírtál.
Ezután elkezdeném kutatni önmagamban a válaszokat. Mitől vagyok feszült, mi az ami esetleg hiányzik az életemből, mi az ami segítene változtatni ezen a helyzeten. Kicsit elmerülnék önmagamban relaxáció, meditáció, vagy kellemes zene hallgatás közben....
Legtöbbször a válaszok az orrunk előtt vannak, csak annyi felé kell néznünk, hogy éppen csak azt nem látjuk ami előttünk van. Lassíts le, és pihenj egy kicsit. És nem kell ehhez a lányodat elküldened a házból, mert -ahogyan írtad- nincs vele semmi gond. Nem kell attól félned hogy bármi baj lesz vele ha őszinte leszel hozzá amennyire csak lehetséges, és ne félj kimutatni a szereteted. Nyugodtan megölelheted, örülni fog neki!! :)
Hány éves vagy?
A passzolgatással azért vigyázz, mert ha a lányod megérzi hogy így viszonyul hozzád, akkor könnyen elkallódik vagy elfordul tőled. Szerintem gondold végig hogy igazából mire is vágysz mit szeretnél. Lehet nem is a lányod a fő bajod csak rá vetíted ki. Elhiszem hogy válás után nehéz bízni a férfiakban de talán mégsem kellene feladnod. Ha találnál valakit aki felráz boldogságot csempész az életedbe, lehet a lányoddal is türelmesebb lennél, és neki is jól jöhet egy pót apu:) Írtad hogy hiányzik a régi életed tanulás, szórakozás. Nos az a tipikus bulizós időszak már lehet elúszott, de ki mondta azt hogy tanulni késő? Ha nem is rögtön tanfolyamra vagy levelezős fősulira iratkozol be ( bár ezekre is lehet) hasznosíthatod a szabadidőd tanulásra. Pl. idegennyelvek. Azt egyedül is el lehet kezdeni, veszel egy kezdő nyelvkönyvet a számodra szimpi nyelvből, vagy bármi mást ami érdekel, amivel lefoglalod az agyad.
Esetleg sportolhatsz is, az is levezeti a feszültséged. Futás, úszás, aerobik...fő hogy a lányoddal legyél kicsit körültekintöbb mert ha tényleg jó gyerek akkor inkább hálát kéne adnod az égnek hogy ilyen. vedd figyelembe átlagosan milyenek a kamaszok.. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!