Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság tényleg ennyire...

Manapság tényleg ennyire felszinesek a kapcsolatok, vagy csak én találkoztam állandóan ilyen pasikkal?

Figyelt kérdés

Főiskolás lány vagyok,és nemrég vége volt egy többéves kapcsolatomnak.

Elkezdtem randizgatni...és teljesen kiábrándultam.

Akikkel találkoztam, mind csak a munkájáról ,karrierjéről beszélt,arról,hogy milyen fontos ember,milyen fontos dolgokat csinál,milyen fontos embereket ismer,mennyi pénzt keres,mije van,mije lesz,mit fog még elérni még x időn belül.Más témájuk nem is volt.

Az,hogy esetleg engem is megismerjenek,eszükbe se jutott.Próbáltam másra terelni a témát,de hiába,valahogy mindig visszatértek saját maguk sztárolására.

Mivel nem akartak "megismerni" persze azt gondoltam,nem érdekeltem őket.De nem úgy tünt...tali után mindig SMS-ekkel bombáztak meg hivogattak,hogy nagyon tetszek nekik,és szeretnének újra látni.Aztán megvoltak sértődve,hogy én meg miért nem akarok.

Ya meg a pénzzel megfogás volt a másik kedvenc. Hová vinne el,hová vitte az exeit.

A végén már úgy éreztem,hogy egy randi nem is egymás megismeréséről szól, hanem,hogy próbálnak 1-2 órán át meggyőzni miért is lennének jó befektetések.

(Elötte kb. 16 évesen randiztam utoljára,akkor még nem volt ez,hisz akkor még csak tinikkel randiztam.)

Am nincs plázacica kinézetem,nem nézek ki r.binek, inkább kicsit visszafogott de nőies a stilusom,nem hiszem,hogy azért van,mert az jön le rólam,hogy nekem csak ez a fontos.Könnyen megkapható se vagyok és nem is tünök annak.Üresfejünek se tartom magam,sok mindenről lehet velem beszélni.(illetve lehetne, ha akart volna valaki)

Nagyon nem értem,ennyire felszines a világ,hogy ez a normális,vagy csak én fogtam ki állandóan ilyeneket?Vagy mégis bennem lehet a hiba? Mindenesetre elég kétségbeejtő.

2012. aug. 30. 15:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sok helyen ismerkedtem már,mindig ők szólitottak le. Am pl. az exemmel egy buliba ismerkedtünk össze,mégis a legnormálisabb srác volt,akit ismertem.:)
2012. aug. 30. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha buliban ismerkedsz, ott könnyen akadsz össze "nagymenő szépfiúkkal", akik csak el akarnak varázsolni addig, amíg meg nem adod nekik, amit szeretnének. Én neten ismerkedtem meg a férjemmel, nem mondom, hogy ott nincsenek szélhámosok, illetve mi már nem a te korosztályod vagyunk, mert amikor megismerkedtünk, harminc eleje voltunk, de azért érdemes ott körülnézni, mivel ha normális pasival futsz össze, akkor találkozás előtt tudtok tartalmasakat levelezni. Legalábbis én tudtam, volt jó pár srác mielőtt a férjemet megismertem, akikkel leveleztünk, volt akivel azóta barátok lettünk, ő is beszámol magáról, hogy azóta már gyereke született, én is volt, hogy írtam neki, mi újság velünk, meg nekünk is gyerekünk született. Szóval érdemes ott is körülnézni. :) Sok sikert!
2012. aug. 30. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is rossz helyen keresgélsz. igaz, hogy én is rég randiztam már, utoljára egyetemista koromban, viszont előfordult, h dolgozó, felnőtt pasikkal is összeakadtam. egyikre sem úgy emlékszem, hogy valami karrierista szakbarbár lett volna. sőt! inkább hülyéskedtünk, vicces sztorikat meséltünk, filmekről, könyvekről társalogtunk.

azért persze érdekelt, h kinek mi a munkája, ha valami különlegesebb, akkor azt sem bántam, ha ejt róla pár mondatot, legalább tanulok valami újat a világról :)

amúgy azért nem árt, ha egy férfinak vannak céljai, jó végzettsége. de hogy ezzel traktáljon egész randi alatt, az már húzós! sőt, nagyon kiábrándító, ha valaki csak pénzben tudja mérni a dolgokat, és azon jár az esze, h hogyan legyen neki még több.

2012. aug. 30. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amikor keresnek utána SMSben stb, akkor igenis mondd el nekik, amit itt leírtál - hogy nem tetszett hogy folyton magukról beszéltek mintha te nem is lennél érdekes, és a pénzükkel és sikereikkel arcoztak. Fontos ez a visszajelzés, mert ha nem mondják a jó csajok a szemükbe hogy ez gáz, akkor sose fog változni sem a dolog.

Egyébként igen, felszínes a mai világ, meg a mai férfiak és nők nagy része. Ezért kell nekünk normálisabb nőknek kiállni az értékekért amiket képviselünk, úgy vélem.

2012. aug. 30. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem csak felszínesek az emberek. Sőt, megkockáztatom, a legtöbb ember nem az. Hanem magányosak. Hiába járnak buliból buliba, hiába van 1-2-5-10 testvér, nagy család, hiába ő a legmenőb arc a suliban/munkahelyen, az emberek magányosak. Érdemben senki nem hallgatja meg őket.

Ezért.

2012. aug. 30. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedj a főiskolán.
2012. aug. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!