Van párom, de elhanyagol. Ha elkezdek a neten ismerkedni, felnyithatom a szemét, hogy baj van?
Szerintem inkább ülj le vele nyíltan és beszéljetek, a pasik az egyenes, jól megfogalmazott tárgyilagos mondandóból értenek. Nem fogja észrevenni, hogy milyen érzéseid vannak, amíg nem vezeted rá őt.
Légy bátor és megéri. Sok sikert.
mond meg neki konkrétan, hogy mi az igényed, hogy mit szeretnél, különben soha nem fogja megtudni.
de ne úgy fogalmazz, hogy "te elhanyagolsz engem", mert ezzel a mondattal egyrészt támadod, másrészt meg nem tud vele mit kezdeni, hisz ez nem konkrét.
Igen, szerintem is inkább üljetek le beszélni. Annyi rossz dolog sült már ki az ilyen "szemfelnyitogatós" dolgokból. Csak a beszélgetés marad. Chat-eléssal lehet, hogy azt éred el, hogy azt hiszi, félremész, és elvesztheted a bizalmát. Utána elég nehéz már megmagyarázni, hogy miért is tetted. Általában ezek a női taktikák pont nem úgy sülnek el, ahogy akarjuk!:)
Ha már most nem tudtok leülni problémákról beszélni, akkor mi lesz később. Egy jó kapcsolat alapja a beszéd. Ezt vhogy próbáld meg neki elmagyarázni, és ne hagyd magad, erőltesd, hogy igen is kell.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Szex terén nincs gond, de a közös programokkal igen. Már leültünk, beszéltünk erről régebben, azt mondta változtat. tegnap azt mondta, ha nem tetszik ahogy most vagyunk, hagyjam el. Ő ennyire képes, nincs több ideje rám...
Igen, megoldás lehet, ha őszintén beszélsz a pároddal, ez lenne a legjobb, már ha az a beszélgetős típus.
Másrészről viszont tapasztalatból tudom, hogy az is megoldás lehet, amit Te feldobtál. Úgy látszik, a párod is készpénznek veszi, hogy vagy neki, és valószínűleg egy kis féltékenység neki is jót tenne, hogy észrevegye, valami nincs teljesen rendben. Viszont ez veszélyes is, nehogy nagy balhé legyen belőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!