Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben kit válasszak?

Ilyen helyzetben kit válasszak?

Figyelt kérdés

2 hónapja együtt vagyok barátommal, de csak ritkán tudunk találkozni a távolság miatt :(

szüleim, barátaim nem nézik jó szemmel hogy együtt vagyunk.

azt próbálják belém beszélni hogy meg fog csalni, csak szexre kellek neki (nem feküdtünk le, és nem is tervezzük)

barátaim elém álltak és azt mondták választanom kell... nem fogják végig nézni hogy tönkreteszem a velük kialakult kapcsolatom egy "jött-ment" miatt.

szüleimmel eddig se volt felhőtlen a kapcsolatom, de ezalatt a 2 hónap alatt még jobban megromlott. ha épp nem veszekszünk akkor nem szólunk egymáshoz :S

mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot. szeretjük egymást, és nem akarom elveszíteni se őt se a barátaimat. mindketten tanulunk még így nem tudunk sűrűn találkozni. de minden nap beszélünk valamilyen formában :)

16/l, 18/f

2012. aug. 30. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, sokkal jobb egy 2 hónapos távoli ismeretséget választani, mint a családot, meg a barátokat. Főleg 16 évesen. A sok okos nem is adhatna jobb tanácsot...
2012. aug. 30. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:

11. Na akkor mondj jobbat. Válassza az önző "barátait" akik zsarolják v a családját akikel eddig sem volt jó a kapcsoalata.

Na hajrá!!!! Adj jobb tanácsot nagyokos

ÉN tudom milyen ha az embernek ilyen "barátai" és családja van. És képzeld ha valakitől megkapnám amit tőlük nem (szeretet, odafigyelés... stb) akkor 2 hónap után is simán őt választanám

2012. aug. 30. 12:58
 13/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

ilyen "barátokra" nincs szükségem...

a szüleimmel ezelőtt is meg volt romolva a kapcsolatom ez már csak hab a tortán :S

2012. aug. 30. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Akkor gratulálok Neked is!!! Aztán fél év múlva otthagy és maradsz egyedül 17 évesen. Remek!

Egyébként miből gondolod, hogy a barátai önzőek? Ismered őket? Mit tudunk a kérdésből. Adott egy 16 éves tini lány, aki fülig szerelmes, nyakig süllyedve a rózsaszín katyvaszban, amit szerelemnek csúfolnak. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ilyen esetben a kívülállók sokkal reálisabban látják a helyzetet, mint az, aki 3 méterrel a föld felett lebeg. Ezek a kívülállók jelen esetben a barátai és a szülei. Talán nem véletlen, hogy "mindenki" "utálja" a kérdező lovagját.

És hogy mit tanácsolnék? Hideg fejjel el kell azon gondolkodni, amit a barátok és a család mond, majd ésszel dönteni.

2012. aug. 30. 13:06
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm, el fogok gondolkozni azon amit a barátaim, szüleim mondtak.
2012. aug. 30. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kommenteket, de elsőre az jutott eszembe, ha ilyet kérnek tőled a barátaid, biztos, hogy barátoknak nevezheted őket? Nem melletted kellene állniuk, akár hogy is történjen?
2012. aug. 30. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:

hmm. Képzeld 22 vagyok és menyasszony. Nahát nem vagyok 1edül. JÉÉÉÉÉÉÉ

Azért mondom h önzőek a barátai mert igen lehet h ők mást látnak de ha nem lennének önzőek akkor nem mondanák h válasszon. Egy nem önző barát elmagyarázza és ha nem tud változtatni akkor beletörődik. De SOHA nem mondja h válassz

2012. aug. 30. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!