Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van, mit csináljak? :@...

Elegem van, mit csináljak? :@ 15/f

Figyelt kérdés
Az anyukámnak mióta állása van, azóta nem tudom magamat rendesen kialudni. Reklám cégnél dolgozik (itthoni állás), veszi fel a rendeléseket. Az a gond, hogy a szobám közvetlenül a dolgozó szoba mellett van. Nincs másik szoba ahol alhatnék zavartalanul. Ma is hajnali 5-től kezdi a műszakot(ez nem mindig van így), és már előre félek el aludni, mert mindig felkelt. Hangosan telefonál, mert akadozik a vonal stb... Már azon gondolkozom, hogy pszichológushoz fordulok segítségért, ha itt nem tud valaki segíteni. Nagyon szerencsétlennek érzem magamat ilyen szempontból. :'( Vettek laptopot, hogy arra át tegyék a programot, amivel dolgozik, de ebből nem lett semmi. Szóval át vertek, mint általában. Ha suli van, akkor normális esetben örülnék, hogy jön a hétvége, mert tudok aludni ameddig jól esik, de ő hétvégén is dolgozik. Csak szenvedek az ágyban az álmosságtól, és már kihat az idegrendszeremre is. Próbáltam velük erről beszélni, hogy laptopon végezze a munkát, de hiába. Az apukám ígérgette, hogy 1 hét múlva át teszi arra a munkát, mint már mondtam nem lett belőle semmi. Helyette lopja a napot a laptopon.
2012. aug. 30. 04:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Korán feküdj le és FÜLDUGÓ!Nem kell agyig benyomni,úgy is kényelmes.Meg ha igazán fáradt lennél úgysem éreznéd,és a zajt sem hallanád.
2012. aug. 30. 07:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Füldugó + futás. A füldugótól nem hallod anyád, a futás kifáraszt és még az egészségedért is teszel, és előbb menny aludni.
2012. aug. 30. 08:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Oh shit. *menj
2012. aug. 30. 08:32
 14/20 anonim ***** válasza:
A pszichológus ebben hogy tudna segíteni???
2012. aug. 30. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló van, csakhát nálunk anyuék korán kelnek, kávéznak, hangosan beszélgetnek, intézik a telefonjaikat és valamivel csörömpölnek is és engem rendszerint felébresztenek vele hajnalban. Én füldugón gondolkozok. Amúgy tényleg örülj, hogy anyukád dolgozik. És hát anya részéről tudom milyen nehéz a munkakeresés, meg is lehet őrülni, ha minden percét ez tölti ki. Biztos apud is azon van, hogy munkát találjon.

15/l

2012. aug. 30. 08:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a jobbik eset. Nekem anya reggel 6-8kor (minden nap) már porszívózik és egyszer megkért,hogy szájjak már le az ágyról mert alatta is fel szeretne porszívózni... És mivel állandóan cirkuszoltunk apával elintéztük,hogy abban a pillanatban mikor felkeltünk porszívózhat. Egy percet nem késlekedik :D
2012. aug. 30. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Képzeld ha egyszer gyereked lesz...
2012. aug. 30. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha anyud fel tud kelni 5kor, neked is menni fog..

Régen a te korodban már a gyerekek kapáltak...

2012. aug. 30. 10:20
 19/20 anonim ***** válasza:

pszichológushoz, hát ez mókás volt :)))

egyébként én megértem, hogy ingerült vagy, ha arra ébredsz, hogy a másik szobában anyád hangosan beszél. én is utálok arra ébredni, hogy mások tesznek-vesznek, de neked kell alkalmazkodnod, mert anyád dolgozik, és pénzt keres, és ő dönti el, hogy laptopon akar-e dolgozni, vagy ahogy neki kényelmes.

én ezért veszek füldugót gyógyszertárban, mert a családtagjaim hangosak reggel, mikor én még aludnék. ez a füldugó 250ft, egy pár van benne, gyurmaszerű, tehát tökéletesen beleépül a füledbe, nem nyom, könnyű kiszedni, és tökéletesen hangszigetel! képzeld, nekem van olyan, hogy mellettem szól a telefonom, elég hangos csengőhanggal, és nem ébredek fel rá. volt olyan, hogy a párom éjszaka fel akart ébreszteni, és nagyon sokáig kellett ráznia, meg kiabálnia, mire kinyitottam a szemem, ha nem tudta volna, hogy füldugóval alszom, nagyon megijedt volna.

szóval ennyi a megoldás.

22/N

2012. aug. 30. 10:32
 20/20 Septimius ***** válasza:
Csak a füldugót tudom ajánlani, én már 10 éve csak füldugóval vagyok képes elaludni. Patikában lehet kapni 70-100 ft körüli összegért, hidd el, hogy olcsóbb és hatékonyabb, mint a pszichológus, és nem hiszem, hogy tudna segíteni, csak a pénzt szedné be, azt meg lesz@rná, hogy neked megoldódott-e a bajod, vagy sem. Szóval füldugó.
2012. aug. 30. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!