Elegem van, mit csináljak? :@ 15/f
Velem is hasonló van, csakhát nálunk anyuék korán kelnek, kávéznak, hangosan beszélgetnek, intézik a telefonjaikat és valamivel csörömpölnek is és engem rendszerint felébresztenek vele hajnalban. Én füldugón gondolkozok. Amúgy tényleg örülj, hogy anyukád dolgozik. És hát anya részéről tudom milyen nehéz a munkakeresés, meg is lehet őrülni, ha minden percét ez tölti ki. Biztos apud is azon van, hogy munkát találjon.
15/l
Ha anyud fel tud kelni 5kor, neked is menni fog..
Régen a te korodban már a gyerekek kapáltak...
pszichológushoz, hát ez mókás volt :)))
egyébként én megértem, hogy ingerült vagy, ha arra ébredsz, hogy a másik szobában anyád hangosan beszél. én is utálok arra ébredni, hogy mások tesznek-vesznek, de neked kell alkalmazkodnod, mert anyád dolgozik, és pénzt keres, és ő dönti el, hogy laptopon akar-e dolgozni, vagy ahogy neki kényelmes.
én ezért veszek füldugót gyógyszertárban, mert a családtagjaim hangosak reggel, mikor én még aludnék. ez a füldugó 250ft, egy pár van benne, gyurmaszerű, tehát tökéletesen beleépül a füledbe, nem nyom, könnyű kiszedni, és tökéletesen hangszigetel! képzeld, nekem van olyan, hogy mellettem szól a telefonom, elég hangos csengőhanggal, és nem ébredek fel rá. volt olyan, hogy a párom éjszaka fel akart ébreszteni, és nagyon sokáig kellett ráznia, meg kiabálnia, mire kinyitottam a szemem, ha nem tudta volna, hogy füldugóval alszom, nagyon megijedt volna.
szóval ennyi a megoldás.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!