Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van, mit csináljak? :@...

Elegem van, mit csináljak? :@ 15/f

Figyelt kérdés
Az anyukámnak mióta állása van, azóta nem tudom magamat rendesen kialudni. Reklám cégnél dolgozik (itthoni állás), veszi fel a rendeléseket. Az a gond, hogy a szobám közvetlenül a dolgozó szoba mellett van. Nincs másik szoba ahol alhatnék zavartalanul. Ma is hajnali 5-től kezdi a műszakot(ez nem mindig van így), és már előre félek el aludni, mert mindig felkelt. Hangosan telefonál, mert akadozik a vonal stb... Már azon gondolkozom, hogy pszichológushoz fordulok segítségért, ha itt nem tud valaki segíteni. Nagyon szerencsétlennek érzem magamat ilyen szempontból. :'( Vettek laptopot, hogy arra át tegyék a programot, amivel dolgozik, de ebből nem lett semmi. Szóval át vertek, mint általában. Ha suli van, akkor normális esetben örülnék, hogy jön a hétvége, mert tudok aludni ameddig jól esik, de ő hétvégén is dolgozik. Csak szenvedek az ágyban az álmosságtól, és már kihat az idegrendszeremre is. Próbáltam velük erről beszélni, hogy laptopon végezze a munkát, de hiába. Az apukám ígérgette, hogy 1 hét múlva át teszi arra a munkát, mint már mondtam nem lett belőle semmi. Helyette lopja a napot a laptopon.
2012. aug. 30. 04:27
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
A napirendem már rendesen felborult. Ha nem dolgozik reggel, akkor már délutánig alszom és még ők mérgesek, hogy addig alszom. Olyan mintha Japánban élnék más idő zónában.
2012. aug. 30. 04:32
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Ennyi miatt pszichológushoz?

Próbálj meg velük újra beszélni, pláne, hogy kezdődik a suliidő.

2012. aug. 30. 05:28
 3/20 harleynagyi ***** válasza:
37%
szinte meg s ajnalak is , Anyukad dolgozik hogy neked mindened meg legyen amit szeretnel Anyukad otthon dolgozik hogy Teged es a csaladod is eltudja latni , es panaszkodsz nemtudsz aludni ??!!!!! Talan ha reggelente fel eberednel es futnal 1 kilometert ha talan kicsit mzognal , hidd el este barmilyen zorges barmilyen zaj van nyugodtan alszol , vagy egyszeru mej aludni este 9-kor es igy kipihened magad ..... Nekem mikor a gyerekek 15 evesek voltak meg agyu dorges sem eberesztette Oket fel ..... Gondolj abba ha allami gondozot lennel akor minden este reggel zaj lenen kozeledbe .. Ne hogy mar Te dontsd el a szuleidnek hogy mit csinaljanal mert Te aludni akarsz ??!!!
2012. aug. 30. 05:36
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként... Füldugó? Szerintem nem drágább 200 forintnál.
2012. aug. 30. 05:38
 5/20 A kérdező kommentje:
De van apám is, aki szarik a melórá. Ahelyett, hogy állást keresné inkább egész nap a facebookon kockul. Meg lehetne oldani, hogy laptopon dolgozzon, de látom nem olvastátok el teljesen a konkrétumot.
2012. aug. 30. 06:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Füldugót már próbáltam, de nem kényelmes alvás közben.
2012. aug. 30. 06:11
 7/20 A kérdező kommentje:
Mármint hogy az anyum dolgozzon a laptopon a ház másik felében.
2012. aug. 30. 06:12
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem van egy oltári jó kérdésem: MIÉRT NEM FEKSZEL LE ESTE 10-KOR?
2012. aug. 30. 06:28
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

Ha minden nap kb. 5-kor kezdi anyukád a munkáját, akkor tényleg jó lenne este 8-kor, 9-kor, legkésőbb 10-kor elaludnod. Gondolom reggel suliba is ilyen korán kell kelned (mármint 5 óra, max. 6), tehát akkor meglenne a 8 óra alvás.

Az, hogy apukád mit csinál, nem dolgozik, arra ne legyen szavad. Anyukád gondolom így is eléggé feszült, hogy eltart benneteket, ne szólj ebbe bele. Ha ennyire zavar, hogy apád kockul, akkor menjél te dolgozni suli mellett, segíts anyudnak. Apuddal ne foglalkozz. Egy értelmes ember éjjel-nappal keresi a munkalehetőséget, ha nincs neki. Ha nem ezt teszi egy gyerek mellett, akkor annak mondhatsz akármit, le fogja tojni.

Szóval korai lefekvést ajánlok, eleinte nehéz lesz, de aztán kipihenten fogsz felkelni.

2012. aug. 30. 07:07
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

1. Este feküdj le idöben, akkor lesz idöd kialudni magad.

2. Ha 5-kor felébredsz, akkor készits mindenkinek reggelit, akkor nem feleslegesen keltél fel.

3. Napoközben ne aludj, hanem segits a háztartásban.

4. Ha ezzel pszichlógushoz mennél, akkor teged fog hülyének nézni.

2012. aug. 30. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!