Elegem van anya bántásábòl, mit tehetek?
Nagyon bánt a megalázása! Tudom igaza van de rosszul esik amiket mond nekem anya!
Ma több órán üvöltött, pontosabban 7-9ig, mintha a legnagyobb ellenségét akarná megsérteni!
Lényeg: 20éves vagyok anya sosem dolgozott ezért nem vagyok egy konyhatündér, mire hazaértem kész volt minden! A baja hogy nem főzök de ha főzök turkál a kajába,vagy esetleg unja ha főznék vagy dràga vagy a szavaival élve szerencsétlen vagyok nem tudnám megcsinálni! Na mindegy, takarítás, mindeny megcsinálok csak most ezen a héten hanyagolnám a portalanítàst mert a barátom indul dolgozni és havonta vagy 2 havonta találkozunk majd csak 1hétre, vasárnap indul de szeretnék inkább vele lenni egésznap! Na persze 20vagyok de anya úgy kezel mint egy 5évest! Nincsennek barátnőim (nem lenne időm találkozni velük) aki van face telefon! Bulizni nem járok egyáltalán ha évente 1szer elmegyek akkor gyomorideggel mert anya veszekszik! Szex nincs szóval ott alvás sem! Ha adtam el a piacon ruhât felhánytorgatta hogy őy illetné a pénz mert ő vette, avonozok is, rendeltem már egy kézkrémet kettønknek az ok, de most utólag magamnak is egyet és most szóvá tette, minek az, kivan repedve a kezem hogy kenegetem ès bent van a szobámba?!na mindegy ha rendelnék sem mutatnám meg, tanultam beløle! Jah pénteken mennék pestre barátommal intézni valamit, na meg akkor szétnéznénk de közölte sehova mert nem kéresztetett el a barátom! :( a barátomat is bántja lenézi ami fàj, de a szemébe nyalizik, meg ha segíteni kell akkor jó! Van az udvarunkon egy kûlön bejáratú ház kell rå költeni egy keveset, és gondoltuk 1éven belül összekõltöznénk, de már félek mivan ha semmi nem változik? Egyébként önbizalmam 0 anya mindenkit jobbnak mond tølem s ez fáj, megalázó! Az hogy minden k*rvának, szerencsétlennek elhord!
Emlèkszem 9évesen is mentem sirva suliba mert anya lekur*vázott! Sőt volt hogy mondta menjek adjak egy puszit, odamentem majd szembe kõpött!Mit tegyek? Valaki hasonló?ha tehetném mennék albérletbe de sajnos nem tehetem
Úúúristen! te szegény lány! :(
Ennyi éven át, ennyi lelki terrort hogy tudtál elviselni?
Hát komolyan mondom felnézek rád és minden tiszteletet megérdemelsz!
Hogy lehet ilyen egy anya? Ez nem normális dolog! Ez a nő nem anyának való! Nemhogy inkább örülne, hogy jó gyerek vagy és nem drogos, mint a korodbeliek általában ilyen rossz családi háttérrel.
Én a helyedbe fognám az összes cuccomat és elmennék otthonról. 20 éves vagy. Szülői beleegyezés nélkül is leléphetsz. Nem számítana, hogy hol laknék avgy mit ennék, de elmennék és ezt a hárpiát magam mögött hagynám és még csak látogatni se járnék vissza. Ha kell akkor szar műanyag dobozokat pakolnék egy gyárban az év 365 napján, csak legyen saját életem, amit én irányítok.
"Van az udvarunkon egy kûlön bejáratú ház kell rå költeni egy keveset, és gondoltuk 1éven belül összeköltöznénk,"
- kedves kérdező, eszetekbe ne jusson. MENEKÜLJETEK messze el. Ez nem normális! Tessék albérletbe menni, munkát vállalni. Messze onnan. 20 éves vagy, ragyogó fiatal! Kell, hogy helyreálljon az egészséges önbizalmad.
Nem tudom, mennyire pontos a kép anyukádról, amit leírtál, de ez alapján valami nem 100-as nála. Ezek a dolgok nem normálisak egy embernél, Főleg ha mindig is így viselkedett. Mindenképpen azt javaslom, keress albérletet, és csökkentsd a minimumra a kontaktust vele. Ha így folytatod, az egész életedet megfertőzi, hosszú évekig fogsz szenvedni tőle. Minél előbb rászánod magad a költözésre, annál jobb eséllyel leszel lelkileg egészséges felnőtt. (Egy picit saját tapasztalat is.)
És ne hagyd, hogy lerombolja az önbecsülésed, egyszerűen engedd el a füled mellett, bármilyen gonoszul is hangzik ez.
Én nem akarok durva lenni,de mi van a mai fiatalsággal?? Itt vagy te is 20 évesen és úgy panaszkodsz mint egy 13 éves..
Könyörgőm! 20 éves vagy! Ha nem tetszik az anyud viselkedése,akkor pakold össze a cuccodat,és kezd új életet. JA! hogy el kell hogy tartson??Végül is mit csinálsz 20 évesen?? Azt tudjuk hogy nem főzöl,nem takarítasz, nem vagy igazán házias.. Dolgozol?? Feltételezem hogy nem.. Azt hogy egyetemre jársz (jársz???) még lehet mellette dolgozni,és akkor lenne pénzed,hogy a barátoddal albérletben éljetek.
Csak megsúgom neked,hogy ha összeköltözöl a barátoddal és a telken lévő külön bejáratú házba költöznétek akkor sem fog változni semmi.. Én akkor se költöznék oda ha anyud fizetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!