Elegem van anya bántásábòl, mit tehetek?
Nagyon bánt a megalázása! Tudom igaza van de rosszul esik amiket mond nekem anya!
Ma több órán üvöltött, pontosabban 7-9ig, mintha a legnagyobb ellenségét akarná megsérteni!
Lényeg: 20éves vagyok anya sosem dolgozott ezért nem vagyok egy konyhatündér, mire hazaértem kész volt minden! A baja hogy nem főzök de ha főzök turkál a kajába,vagy esetleg unja ha főznék vagy dràga vagy a szavaival élve szerencsétlen vagyok nem tudnám megcsinálni! Na mindegy, takarítás, mindeny megcsinálok csak most ezen a héten hanyagolnám a portalanítàst mert a barátom indul dolgozni és havonta vagy 2 havonta találkozunk majd csak 1hétre, vasárnap indul de szeretnék inkább vele lenni egésznap! Na persze 20vagyok de anya úgy kezel mint egy 5évest! Nincsennek barátnőim (nem lenne időm találkozni velük) aki van face telefon! Bulizni nem járok egyáltalán ha évente 1szer elmegyek akkor gyomorideggel mert anya veszekszik! Szex nincs szóval ott alvás sem! Ha adtam el a piacon ruhât felhánytorgatta hogy őy illetné a pénz mert ő vette, avonozok is, rendeltem már egy kézkrémet kettønknek az ok, de most utólag magamnak is egyet és most szóvá tette, minek az, kivan repedve a kezem hogy kenegetem ès bent van a szobámba?!na mindegy ha rendelnék sem mutatnám meg, tanultam beløle! Jah pénteken mennék pestre barátommal intézni valamit, na meg akkor szétnéznénk de közölte sehova mert nem kéresztetett el a barátom! :( a barátomat is bántja lenézi ami fàj, de a szemébe nyalizik, meg ha segíteni kell akkor jó! Van az udvarunkon egy kûlön bejáratú ház kell rå költeni egy keveset, és gondoltuk 1éven belül összekõltöznénk, de már félek mivan ha semmi nem változik? Egyébként önbizalmam 0 anya mindenkit jobbnak mond tølem s ez fáj, megalázó! Az hogy minden k*rvának, szerencsétlennek elhord!
Emlèkszem 9évesen is mentem sirva suliba mert anya lekur*vázott! Sőt volt hogy mondta menjek adjak egy puszit, odamentem majd szembe kõpött!Mit tegyek? Valaki hasonló?ha tehetném mennék albérletbe de sajnos nem tehetem
"Ismerem anyát! Nem engedne!"
Miért, mit csinálna? Talán rab vagy? Felnőtt vagy, nincs már feletted büntetőjoga.
Nézd, te tudod, de az egész életed egy rémálom lesz így. Beletörődhetsz vagy küzdhetsz ellene. Hidd el, jót akarok. (Ahogy az előttem szólók is.)
Egyébként én úgy érzem a kérdésedből, hogy te is menni akarsz, csak bátorítást vársz hozzá. Az a gyanúm, hogy anyukádnak sikerült megakadályoznia, hogy felnőtt légy, megtartott egy önállóságra képtelen, gyermeki szinten. Vannak emberek, akik így élik le az egész életüket, képtelen kitörni a lelki terrorból. (Durván hangzik, de ez az.) Elég nagy vagy, észre kell venned, hogy nem ő élet és halál ura, csak egy ember, aki az édesanyád ugyan, de arra méltatlan módon viselkedik veled.
Szedd össze magad !!!
10esnek!
"aki akar az talál munkát" - Gyere Hajdú-Biharba, ha találsz munkát leborulok előtted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!