Más férfi is képes erre?
Tönkrement egy kapcsolatom miután esti programként nem lehetett mást csinálni mint bambulni a tv-t.
Pasival együtt a tv-t is kidobtam.
Párommal élünk boldogan,tv mentesen,néha 1-1 filmet megnézünk moziban és kész.
Kismillió jobb dolog an a tv-nél,csak időrabló szerkezet.
Az én párom is ilyen. Vagy a számítógép vagy a ps3 vagy a tv...
Már herótos vagyok.
De mondjuk este ha megy a Jóban Rosszban, akkor mellettem bombát is robbanthatnak az sem érdekel :D :S
19/L
Egy férfi egyszerre csak egy dologra képes figyelni. Ez van, így vannak kitalálva.
Egy nő pedig egyszerre képtelen egy dologra figyelni, legalább 2-3-4-sok dolgot kell csinálnia párhuzamosan. Így vannak kitalálva.
Ez nem csak a férfiak hibája, olvastam róla hogy a tv nézéskor az emberek nagyrésze hipnotikus állapotba kerül. Főleg az idősek, és a gyerekek, de én úgy tapasztalom hogy ez szinte mindenkire hat. :( Elmagyarázták a cikkben ennek a pszichológiáját de már nem tudnám elmondani.
Nekünk nincs tévénk, 3éve vagyunk együtt, soha nem is volt, szerencsére a férjem nem játszik a gépen se, max egy-egy filmet nézünk meg közösen. De rokonoknál van tv, a legrosszabb ahol az étkezőben van, ők teljesen függők (főleg a férj és a gyerekek) évente 1x találkozunk mégse beszélünk kb. 5 mondatnál többet, mert mindenki tátott szájjal bámulja a tv-t. :( Forró húsleves kocsonyásra dermed mire ők megeszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!