A szülőnek van joga nem leengedni az utcára egy 15éves gyereket fényes nappal?
Nem minden szülő olyan amit leírtál kedves utolsó!
Imádom az általánosítást.
Bocs off miatt!
Már felnőtt vagyok,de ne zavarjon.
Gondolom neked ilyen szüleid voltak ,viszont ne magadból indulj ki, van aki tönkreteszi a gyereke életét, alkoholista,agresszív, depressziós stb.
De persze a Te világodban mindenki mintaszülő.Szép álmokat!
Részemről lezárva.
Én is felnőtt vagyok és hidd el, tudom, milyen egy rossz apa, aki csalja a feleségét, vedel, veri a gyereket és totális terrorban tart mindenkit, ebben nőttem fel.
De az, hogy nem engedik el 15 évesen annyira pitiáner dolog, hogy az valami félelmetes. Még a legpéldaértékűbb szülő sem enged csak úgy el egy 15 évest. Aki elengedi, nézzen magába. Én elhiszem, hogy mostanában az a jó szülő, aki mindent megenged a gyereknek, mert ettől lesz jópofa, meg a szülő már nem is szülő, hanem csak haver, aki pénzeli, de azért álljon már meg a menet.
Ne csak a végleteket nézzük azért,lehet a kérdező sem épp olyan akinek a fenekét is kinyalják.
Lehet megérdemli a büntetést,de nyári szünetbe az ablakból nézni,ahogy mások lent fociznak,szórakoznak nem lehet kellemes.
Kérdező leírhatnád miért kaptál büntetést.(Ha nem a szülő vagy :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!