Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülőnek van joga nem...

A szülőnek van joga nem leengedni az utcára egy 15éves gyereket fényes nappal?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem minden szülő olyan amit leírtál kedves utolsó!

Imádom az általánosítást.

Bocs off miatt!

2012. aug. 29. 16:06
 12/26 anonim ***** válasza:
8%
Mi van utolsó, nem kaptad meg az ájfónt?
2012. aug. 29. 16:07
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Már felnőtt vagyok,de ne zavarjon.

Gondolom neked ilyen szüleid voltak ,viszont ne magadból indulj ki, van aki tönkreteszi a gyereke életét, alkoholista,agresszív, depressziós stb.

De persze a Te világodban mindenki mintaszülő.Szép álmokat!

Részemről lezárva.

2012. aug. 29. 16:22
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Én sem értem, miért kell minden hasonló kérdésnél élből a gyerekeket beállítani pofátlannak a szülők példaértékével szemben. Hidd el, 71%-os, nem szeretnél te olyan apát magadénak tudni, mint amilyet nekem osztottak az égiek még annak idején (azóta szerencsére messze költözhettem tőle).
2012. aug. 29. 16:26
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

Én is felnőtt vagyok és hidd el, tudom, milyen egy rossz apa, aki csalja a feleségét, vedel, veri a gyereket és totális terrorban tart mindenkit, ebben nőttem fel.

De az, hogy nem engedik el 15 évesen annyira pitiáner dolog, hogy az valami félelmetes. Még a legpéldaértékűbb szülő sem enged csak úgy el egy 15 évest. Aki elengedi, nézzen magába. Én elhiszem, hogy mostanában az a jó szülő, aki mindent megenged a gyereknek, mert ettől lesz jópofa, meg a szülő már nem is szülő, hanem csak haver, aki pénzeli, de azért álljon már meg a menet.

2012. aug. 29. 16:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, aláírom, korlátlan szabadságra ereszteni őket netovábbja a felelőtlenségnek, de egy csendes, város biztonságos részlegein, haverok társaságában töltött, sétálgatós nyári délután sokkal lazább kategória ennél szerintem. Világosban kétlem, hogy diszkóban hímtagot és füves cigit felváltva pippantani támadna kedve.
2012. aug. 29. 16:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak a végleteket nézzük azért,lehet a kérdező sem épp olyan akinek a fenekét is kinyalják.

Lehet megérdemli a büntetést,de nyári szünetbe az ablakból nézni,ahogy mások lent fociznak,szórakoznak nem lehet kellemes.

Kérdező leírhatnád miért kaptál büntetést.(Ha nem a szülő vagy :D)

2012. aug. 29. 16:52
 18/26 A kérdező kommentje:
nem engem nem engednek le hanem a spanomat...csak kiváncsi voltam h van e a szülöknek joga nem leengedni a gyerekét..:D
2012. aug. 29. 18:06
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
18 te most provokálsz,vagy tényleg ennyire s.egg vagy?
2012. aug. 29. 20:01
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,10-nek szántamXD
2012. aug. 29. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!