Elhidegültünk egymástól?
A párommal 2 hónapja költöztünk külön házba a szüleitől.
Azt hittem,hogy ha csak ketten élünk majd,akkor sokkal jobb lesz a kapcsolatunk. De én olyan ridegnek érzem.
6 éve vagyunk együtt,1,5 évet együtt éltünk anyóséknál,ami számomra nagyon rossz élményeket tartalmaz,vártam nagyon,hogy elköltözzünk.
Későn jár haza a munkából,a szüleinél dolgozik a családi gazdálkodásban.Itt mindig van munka,éjjel is lenne,de valamikor aludni is kell.
Reggel 5-kor elmegy,és este 7-8 körül jön haza,rám szinte semmi ideje nincs,annyi,hogy megpuszil ha hazajön,lefekvéskor megsimogat,megcsókol és kész.Sokszor vannak dühkitörései,amit nem igazán értek.Pl: Hétfő este mondtam neki,hogy rakjuk ki a kukát az utcára,hogy ne reggel kelljen,meg ő egyedül nem bírná kivinni,és rakjuk ki inkább most.
Erre ő: elmondott minden hülyének,betegnek,hogy kezeltessem magam,mert bolond vagyok. De könyörgöm ezért,mert a kukát hétfő este akartam kitenni,és nem kedd reggel.
Mióta ketten lakunk,többet veszekszik velem,és kiabál.Otthon a házunk körül nem csinál semmit,mert ugye soha nincs otthon. Pedig igazán lenne mit,de azt sem mondhatom neki,hogy ne menjen pl:2 napot dolgozni az apjánál,mert akkor meg ők vannak kiakadva.
Úgy érzem,ő nem tesz a kapcsolatunkért,hétvégén is ugyan ez,csak pepitába,akkor nem 8-kor jön haza,hanem délután 5-6 körül. El vagyok keseredve!
23/N, Párom 26/F
Próbáltad már megbeszélni vele?Valóban ezt kellene tenned.
Én meg nem lennék a cselédje,főleg,hogy dolgozol Te is,mi az,hogy megfürdeted meg kiszolgálod,Ő meg nem tesz semmit,a tetejébe még barom is.
Ha Te vele képzeled el az életed mi nem tudunk segíteni.
Vannak olyan nők akik valahogy mintha még élveznék is az efféle dolgokat.
Én már rég kiléptem volna egy ilyen kapcsolatból.
Kérdező, vele képzeled el, mert sohasem ismerted a boldogságot. Ha ismernéd, keresnéd, hisz tudnád mit kell keresni. Egyelőre szolga vagy a saját kapcsolatodban.
Jeanné, egy tea lesz, 23 fokos legyen, fél citromkarikával, enyhén cukrozva. Közben hozza be az újságot, nem hajtogatva, hanem átvasalva. Ja és kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!