Te elmennél ilyen esetben kirándulni Bécsbe a nagynéniddel?
21 éves vagyok,nagynénimmel 9 éves korom óta nem beszéltem,mert kiköltözött Bécsbe.Egy éve bejelöltem Facebookon,azóta szoktunk beszélni,ő arról mesélt,hogy az unokái nála voltak,és kimentek az ottani állatkertbe,én írtam,hogy ott még nem voltam,erre ő azt írta,hogy a jövő hónapban ismét szervez ilyen kiruccanást,és arra elvinne engem is.Mennék is,csak nem szeretnék tolakodó lenni,meg anyuék sem tartják velük a kapcsolatot.
Ti ilyen esetben elmennétek kirándulni?
köszönöm mindenkinek,részleteket még nem beszéltük meg,de suli miatt max egy napot aludhatnék ott,mert aztán vissza kell mennem vasárnap este az albérletbe,mert hétfőn reggel már előadás van
péntek esténként úszni fogok járni,úgyhogy csak szombat reggel indulnék,és érdekel Bécs
hát a kérdés szempontjából 2 lényeges dolog nem hangzott még el:
- hány éves vagy?
- miért nem tartja anyukád/apukád a kapcsolatot a testvérével, és mit szólnának ahhoz, hogy Te meglátogatnád
21 éves vagyok,anyuék jó ideje ilyen otthonülősek,nem tartják egy rokonnal sem a kapcsolatot,a nagynénimmel viszont jóban voltak,sose voltak vitáik,de hozzá sem nagyon akarnak menni anyáék
én csak most mondom el szüleimnek,hogy elhívott a nagynénim Bécsbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!