Kérdezők - adnátok visszajelzéseket?
Rengeteg kérdés és annál is több tanácsot olvasok itt. Kérdezők, adnátok visszajelzést mi lett Veletek azóta?
Mit, mikor kérdeztetek?
Milyen válaszokat kaptatok, hasznos volt-e?
Mennyire határozták meg az itt kapott tanácsot a döntéseteket?
Mi lett a végkifejlet?
Köszönöm a válaszokat! :-)
Igen, nekem is nagyon megoszlóak a tapasztalataim. Ha egy konkrét kérdésed van, arra kapsz választ, de ha véleményre vagy kíváncsi, akkor össze-vissza lehúzzák az emberek egymást. Sajnos igen, elég hamar sértegetésbe megy át.
Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy sok nő itt panaszkodja ki magát, milyen borzalmas kapcsolatban él. A többség javasolja, azonnal lépjen. És a többi néma csend. Volt már valaki, akinek az ilyen nagyobb horderejű döntését az itt kapott tanácsok befolyásolták? Vagy maradtak ugyanabban a rossz kapcsolatban és szenvedtek tovább?
Nekem "ellaposodott" a kapcsolatom, megkérdeztem mivel dobhatnám fel.
Rögtön mindenki azt javasolta, hagyjam a fenébe és lépjek tovább.
Természetesen nekem eszem ágában sem volt, és jól tettem.
A párom pihent itthon egy hétig, nem ment dolgozni.
Volt ideje ágyba bújni velem, akár naponta 3x is.
Ez visszahozta a kedvét, elkezdtünk eljárni megint otthonról, ami viszont az én kedvemet is meghozta.
Most megint tökéletes minden, és úgy tűnik így is marad.
Megszerette az esti sétákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!