Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A kérdezők, miért írnak egy...

A kérdezők, miért írnak egy regényt, egyszerűbben, tömören, lényegretörően nem tudnak kérdezni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha személyes ügy akkor muszáj regényt írni mert minden körülménytt megpróbálnak belesűríteni de van aki az egyszerűt is bonyolultan kérdezi
2012. júl. 1. 01:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Odáig gondolom még nem jutottál, hogy az oldal anonimitásából adódóan, főleg a párkapcsolatok témán belül, az emberek itt megnyílnak, érzéseikről írnak.

Sokan nem éreznék teljesnek a kérdés feltevését, ha korlátozva lenne a fogalmazásuk terjedelme, és ez így is van rendjén.

De abból, milyen kritizáló hangnemet tükröz a kérdésed, és hogy három, egymást követő szinonimát is bedobtál ugyanarra a szóra, te büszke vagy a fogalmazási képességedre, és vegytisztán csak kritizálni akarod azokat, akik az általad képzeld mércével nálad kevésbé jól fogalmaznak.

2012. júl. 1. 01:52
 3/7 A kérdező kommentje:

A 3 egymást követő szinonima,csupán nyomatékosítási szándék lapul benne, ha nem vetted volna észre.

Nem kritizálom, hanem kérdeztem.

A terjedelmét, nem a tartalmát kérdeztem.

Nem csak szövegértési problémáid vannak, hanem súlyos fogalomzavarban is szenvedsz.

2012. júl. 1. 02:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bedobni a helyesírás kártyát, ráadásul egy elgépelésre, nem pedig nyelvtani hibára, ritka kötözködő jellemre vall.

Frusztrált vagy és ez érződik is az írásodon, ráadásul okoskodva, fitogtatva írsz. Hol van ebben a letisztultság, a jogalap mások írásmódjának megkérdőjelezésére?

2012. júl. 1. 03:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem ezeket a 'regényeket' olvasni, jó így belelátni más életébe.
2012. júl. 1. 04:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A, kérdezők, miért, használnak, túl, sok, vesszőt, a, kérdéseikben?
2012. júl. 1. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ha röviden írom le, akkor vagy jelentik, hogy értelmetlen - sok válaszolónak nagyon rövid az agya, és egyszerű mondatoknál többet nem értenek meg -, vagy beszólnak, hogy nem értik, mit akarok kérdezni. Sokszor nem is tudom úgy feltenni a kérdést, ahogy szeretném. Ezért írunk regényeket.
2012. júl. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!