Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egyszerűbben túllendülni ezen?
Azért írom, hogy egyszerűbben, mert tudom - túl teszem magam rajta. Egyszer..
Most lett vége a kapcsolatomnak. Január óta tartott. Nem voltam szerelmes, de mint embert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. De más volt mint én, és ez a különbözőség szerelem hiányában nagyon kiütközött utóbbi időben. Nem veszekedtünk csak valahogy eltávolodtunk egymástól. Ma leültünk, átbeszéltük..és szép csendesen 'elváltunk'. Most nagyon rossz. Nem leginkább az ő hiánya, hanem az az iszonyatos magány ami rámtört. Nem szeretnék sem a barátaimmal sem a családommal beszélni erről (pedig nagyon rendesek). Először magamban szeretném tisztázni a dolgot. Csak nem értem mért van bennem ez az iszonyatos nagy nyomás. Én mondtam ki hogy legyen vége, volt már ennél sokkal-sokkal hosszabb kapcsolatom is, és most is ugyanezt tenném..de akkor is. Nem éreztem még így egy szakítás után sem...
Volt már valaki így?
Amikor 4 évvel ezelőtt kiadtam az útját az akkori páromnak 3 és fél év együttlét után, nekem is furcsa érzésem volt. Én "ürességnek" mondanám. Már egyáltalán nem szerettem az illetőt, de valahogy úgy éreztem, hiányzik valami, de nem tudtam konkrétan megfogalmazni a dolgot.
Nekem az segített, hogy találkoztam valakivel, akibe az első pillanatban belebolondultam. Azóta már össze is házasodtunk :)
Neked is inkább társaságba kellene menned, nem pedig bezárkóznod, így elterelődnének a gondolataid az illetőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!