Hogyan vegyük rá, hogy ne legyen ennyire igénytelen és lusta? (após gondok)
Még hogy kitenni. Ha még a felesége szájából hangozna is el, akkor még talán oké, beszéljünk róla...
De te a menye vagy. Semmi közöd hozzá, hogy hogyan érzi jól magát. Lehet, hogy 100x többet dolgozott már életében, mint te és megérdemli, hogy végre ne csináljon semmit.
Ha téged zavar a kosz, akkor takaríts. De ne várd el mástól, hogy őt is zavarja. Őt nem zavarja, és nem köteles neked megfelelni.
Ha idejön kérdést feltenni a felesége, akkor neki mást fogok mondani. De NEKED ez a válaszom.
32N
Megértem a problémát,de kicsit túlzásnak tartom,hogy ki akarod tenni a házból ,amiért nem takarít normálisan.. főleg,hogy az apósod.Én azért nem mernék ilyen hangnemet használni,egy család vagytok,de az apósodra rászólni a párod joga szerintem,nem a tied.
Egy idős ember már nem változik,ha eddig a szép szó,kérés nem hatott akkor csak magatokat idegesititek,ha továbbra is ezzel foglalkoztok.Mellesleg ne legyen nagyobb gondotok soha,minthogy após nem viszi le a szemetet :D Nem kell kiszolgálni,ha őt nem zavarja akkor hagyjátok békén. Vagy akár el is költözhettek az anyósodéktól ..
Na így már más a szitu.
Viszont ebbe a helyzetbe egyszerűen nem tudom magam beleképzelni. Fordítva szokott történni. Nem két felnőtt ember megy (és ragad ott) a fiatalok nyakára, hanem fordítva.
Ez nagyon faramuci helyzet...nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!