Nekem kéne rosszul éreznem magam? (kicsit hosszú)
A helyzet a következő.
-A szüleim 2 éves koromban elváltak.
-Azóta anyukámmal élünk hárman ( a tesómmal/18 együtt)
-Pénzünk nem volt soha nagyobb lakásra.
-Nekem meg a testvéremnek saját szobánk van,anyukánknak viszont a nappaliban van kialakítva az o szobája.
Mi oda bemegyünk,de van hogy úgy érzi zavarjuk és nem tiszteljük az privát helyét.Jó ezzel egyet értek.
-Viszont mikor anyám volt fiatal neki a szülei együtt voltak,és volt neki is saját szobája,a szülei meg támogatták.
-Mi apánktól szinte semmit nem kapunk,soha nem is akart támogatni.
-Folyton azon veszekedünk hárman hogy mi ketten a tesómmal nem vagyunk megelégedve azzal amink van,nem tartjuk tiszteletben hogy anyánknak nincs saját szobája,bejárunk és zavarjuk.(állítása szerint)
-Nekem kéne rosszul éreznem magam emiatt?
-Valahogy belül úgy érzem hogy igazságtalanság ami velem történt.A szüleim nincsenek együtt,apámat nem is látogatom már,nem akar támogatni,anyukám szerint meg elégedetlen vagyok.
-Eljárni nem szoktam sehová,ez évben is meg tudom számolni hányszor mentem el barátokkal,akkor is minimálisan költöttem.
-Pénzünk épp elég ételre,és úgy érzem egy társ nélkül anyukámnak,sosem fogunk kiszabadulni ebből a helyzetből.
Jól gondolom?Másnál is van ilyen?
Én mint fiatal normális hogy vágyok egy két dologra,és nem tudok azzal megelégedni amim van?
Itt nem telefonra vagy márkás dolgokra gondolok,hanem egykét ruhadarabra,vagy csak arra hogy elmehessek inni barátokkal egyszer kétszer,vagy akár moziba.
16/L
Nem kell cserélned, nem is várja el. Csak azért irtam mert igy értékelnéd igazán miröl is mond le és mondanál le könnyebben dolgokról amikre most nagyon vágsz.
Tényleg a legjobb dolog amit tehetsz, hogy átöleled és biztositod a támogatásodról. Magadon is ezzel segitesz a legtöbbet.
A szobás dologban neked adok igazat,a nappaliba miért ne járhatna az ember akkor amikor kedve tartja?Az nem privát szféra
A másik dologra pedig annyit mondanék hogy megértheted anyádat,nyilván anyagilag nem ereszthetitek el annyira magatokat,mivel csak ő dolgozik.Dolgozzál te is így tudsz költeni magadra vagy akár be is tudsz segíteni anyádnak vele
Erre csak annyit tudok mondani, hogy
- te magad írod, hogy két embernek túl kicsik a ti szobáitok, tehát ez nem megoldás
-ergo VALAKINEK kell a nappaliban aludnia
- édesanyád hozott egy áldozatot, hogy ne nektek kelljen, mert kattant kamaszok vagytok
- ha neked vagy tesódnak kellene a nappaliban lakni (ahova ugyanúgy bejárkálnátok ezek szerint, mert nem bírjátok felfogni, hogy az valakinek a hálószobája, hiába volt eredetileg nappali) akkor legközelebb az lenne a probléma, hogy anyukád nem tartja tiszteledben a TE privát szférádat. Gondolj bele. Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!