Nagyon kínos a helyzet! Szégyenlem magam, hogy most ezután nem tudok a szemébe nézni mit tegyek?!
Öhömmm. Te ugyebár 15 vagy. És a rokon néni mennyi is?
Ilyen fiatalon még ne mondd, hogy sosem mennél át rászólni valakire, hogy halkitsa le a zenét:-))) Meglátjuk ha majd mondjuk kisbabád lesz valamikor, mennyire fog zavarni a dolog...
Hééé nyuszifül!
Én is 30 voltam, oszt a kapufélfát rágtam meg mérgemben,mikor a szomszéd tapsifüles kisfia egész vasárnap zenélt, mint Tibi bácsi dj korában! utána még nyomta este 9-11 -ig.
Nem volt gyerekem se kicsi, se nagy, de másnap Isványka meg az egész szent családja pihikézett tízig én meg (meg még vagy két-három ilyen idegbeteg) keltünk fél ötkor és húztunk dolgozni, hogy legyen miből családi pótlékot fizetni a gyerekeseknek...
na ne ítélgessed már meg azt a szomszéd nénit!
Áthallatszott a zene? Bizti, mert hallotta. TE MIT SZÓLNÁL, HA Ő EGÉSZ ÁLLÓ ÉJJEL ZÁMBÓ JIMMYT BÖMBÖLTETNE A FÜLETEKBE????
Mostmár aztán vénségemre még babám is van, úgyhogy ha még itten órák hosszat zene bömböl én ugyan nem szólok, hanem lövök!!!!
Amúgy meg nem azért "csak ő" szólt, mert csak őt zavarod. Csak ő volt őszinte és szólt. Az összes többi otthon szépen elmorogja, hogy a "Fene essék már a Kovácsék-Molnárék-Jakabék-akárkiék lányába ezzel a k..a zenebömböltetéssel"
Szóval egyetértve azzal a félezer hozzászólóval aki itt már írt neked, kérj bocsánatot (nem megalázkodni kell, bocsánatot kérni) és tartsd is magad azon ígéretedhez, hogy a továbbiakban nem zavarod őket.
Leszel te még 32 éves... és agyvérzést kapsz, ha lenéniznek.
Amúgy én beza 18 évesen is átmentem szólni, ha nem tudtam aludni (persze nem első alkalommal, de második éjjel már igen). Azt nem értem, miért nem lehet 1 éjszakát tolerálni. Biztos nem fordult elő korábban?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!