Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom egyszerűen gusztustala...

Anyósom egyszerűen gusztustalanul eszik, szürcsög, csámcsog, undorító. (Nem kövér asszony. ) Elmegy közben az étvágyam, ha együtt eszünk. Ti mernétek szólni neki, hogy figyeljen magára?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ma engem is kiakasztott az anyósom, el is gondolkoztam, hogy vajon milyenek leszünk, ha megöregszünk, észrevétlenül egyre szörnyűbbek? Anyám is egyre idegesítőbb. Régen nem volt ilyen.
2012. aug. 27. 11:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Audrey! Mit csinált?
2012. aug. 27. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vészes, megbeszéltük, hogy mikor és hol találkozunk. Erre elkóválygott valamerre, hátha arra megyünk. (De miért mennénk arra?)

10 percet álltam az utcán a gyerekekkel a megbeszélt időponttól, hogy hol a fenében van már.

Soha a büdös életbe nem találtuk volna meg egymást, ha egy ismerős nem mondja, hogy ott a mama. Ráadásul azt sem tudtam, kihez beszél az ismerős, mert egy hete láttam először életemben, és kb. 20 méterről ordibált.

2012. aug. 27. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez is aranyos.:)
2012. aug. 27. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyós érdekes eset. Apámra, anyámra simán rászólnék, és apámra rá is szoktam, hogy azért normálisabban egyen már.
2012. aug. 27. 12:20
 16/18 anonim ***** válasza:

# 9/15 Időpont ma 11:30

Véletlenül nem az én anyósomról írtál?:) Dettó ugyanez van nála is. :)

Én már rájöttem, hogy ezen nem lehet változtatni, ha ő sem akarja.

Neki így jó.

Én is tanácsoltam, hogy szokjon le a cigiről(napi 1-2 doboz), de ő el sem tudja már anélkül képzelni az életét.

Pedig az állandó köhögés, amit a 9-es is írt, nem természetes.

Ha nem vele lakik az ember, akkor ki lehet bírni.

2012. aug. 27. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki,hogy nem köpi vissza a tányérba és nem eszi meg újra ugyanazt.Az a leggusztább.Amúgy fordítsd ellene a saját fegyverét.Tarts elé tükröt.
2012. aug. 27. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is undorítóan eszik. Én nem szóltam neki, de nem is eszem velük. Inkább várok félórát gyomor korogva, minthogy közéjük üljek. Inni se tud rendesen. A múltkor kénytelen voltam végig hallgatni, ahogy egy egész bögre kakaót elszürcsölt. Minden kortynál fordult egyet a gyomrom. A fogszívását nem is részletezném.
2012. aug. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!