Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy maradjunk együtt?
Figyelt kérdés
Kimentem 2 éve amerikába dolgozni,volt munkaválaloim vízumom,megismerkedtem egy férfival ,első látásra szerelem.5hónapig jártunk együtt mikor becsúszott a baby :)).NEm akarunk még össze házasodni de akkor hogy maradhatok kint???#gyerek #baba #Amerikai Egyesült Államok #munka #külföld #házasság #vízum #állampolgárság #férj #letelepedés
2012. aug. 26. 12:56
1/17 anonim válasza:
Letelepedést el kell kezdeni intézni.
2/17 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy amíg nem lesz elrendezve de be megyek valami hivatalos helyre,kitoloncolnak és itt kell hagynom a lányom,én azt nem bírom ki!!!
2012. aug. 26. 13:17
3/17 anonim válasza:
Biztos meg akarod tartani 5 hónap járás után a gyereket?
4/17 A kérdező kommentje:
A gyerek már megvan :) Épp attól félek hogy elveszítem. :(
2012. aug. 26. 13:22
5/17 anonim válasza:
Ha már megvan a baby,akkor miért vártad meg hogy leteljen a két év, és most kezdesz el kapkodni?
6/17 anonim válasza:
Új munkavállalóit nem igényelhetsz? akkor lenne időd a letelepedést is elintézni. Az előző lejárt már? ha nem, akkor még belekezdhetsz az ügyintézésbe.
7/17 anonim válasza:
Ha már van gyerek is,akkor időszerű lenne a házasság.Ha a férfi nem akar elvenni,akkor én a helyedben hazajönnék,és elintézném a gyereknek a magyar állampolgárságot is.A lényeg,hogy ti együtt maradhassatok,majd azután ráérsz kigondolni,hogyan egyesítsétek újra a családot.
8/17 anonim válasza:
*természetesen a gyerekkel együtt jönnék haza.
9/17 A kérdező kommentje:
Amerikai állampolgár a gyerek és hallottam valami olyasmit hogyha az apa nem megy bele nem hozhatom ki az országból.Igen lejárt a munkavállalóim.
2012. aug. 26. 13:40
10/17 anonim válasza:
Újat nem igényelhetsz? Mehetnél a magyar nagykövetségre is, hátha ők tudnak tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!