Járt már valaki úgy, hogy az ellenkező nemű szülőjével egy párnak nézték?
Nem velem történt, hanem unokatesómmal,ő akkor volt 22 éves az apja meg kb. 50. Sétáltak az utcán, mikor megállította őket egy nő, hogy ő tenyérből jósol (pénzért persze). Unokatesóm tenyerét nézte meg és azt jósolta neki, hogy ezzel a férfival sok szép év vár még rájuk és szép gyerekeik fognak születni. Mikor közölte, hogy ez az apám, gyorsan elhúzta a csíkot. :D
Nekem a páromat nézik rendszeresen az apámnak, nagyon zavaró. Én 23 vagyok, de sokkal fiatalabbnak néznek mindig (általában 16nak) párom meg 28 éves, őt meg rendszerint idősebbnek nézik. Előző lakhelyünkön az egész társasház abban a hitben élt, hogy én az apámmal lakok ott kettesben. Eleinte mindig csak fennakadt a szemem, mikor ilyenekkel fogadtak, hogy "apád lent van a kutyával" meg hasonlók, köpni-nyelni nem tudtam a feltételezéstől, aztán bevezettük, hogy nyilvános helyeken csókolózunk, hát azokat a döbbent arcokat sosem fogom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!