Járt már valaki úgy, hogy az ellenkező nemű szülőjével egy párnak nézték?
valószínű azért történt így, mert ha véletlenül egy pár vagytok (és sok ilyen előfordul), akkor nagyon bántó lett volna, ha az apukádnak nézik.
Nálunk a múltkorában volt hogy 50 éves fiatalos apukám vitte be a kisbabámat a tóba (a férjem dolgozott), s én álltam a parton. mivel a kislányom kiköpött nagyapja, mondták is neki hogy "tiszta apukája ez a gyerek". először nem is értettük, hisz nem is volt ott az apja, honnan tudhatnák?
nekem egyszer a páromat nézték a bátyámnak :) mondjuk tény,h kicsit hasonlítunk :) és ami még vicces, h fél évvel fiatalabb nálam, csak ő komolyabban öltözködik, és tényleg kinéz 5 évvel többnek a valódi koránál :)
ja, meg az öcsémet a pasimnak :) gyakran járunk együtt bulizni, és egyébként ez jó is, mert nem másznak rám mindenféle suttyók :D
még gimiben,egyik osztálytársam.Apu behozott utánam valamit,majd osztálytársam megkérdezte,h "ő a barátod volt?"
Apu elég fiatalos,szerintem nálunk is nézték már az unokáját a lányának.:)
Ilyen nem volt, viszont egy szilveszteri bulin parókába meg mindenfélébe beöltöztem (kalap, napszemüveg stb) és épp küldték át neten a képeket mikor bejött tesóm és rábökött a képemre, hogy "de jó csaj"...
Mondom: Az én vagyok :D Erre fenn akadt a szem, mondta, hogy "nem is hallottál semmit, felejtsd el" és kioldalgott :D
Ciki, viszont mivel mindig csúfolt így lebukott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!