Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járt már valaki úgy, hogy az...

Járt már valaki úgy, hogy az ellenkező nemű szülőjével egy párnak nézték?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 18:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem, engem a tesómmal néztek egy párnak...pedig hasonlítunk
2012. aug. 26. 19:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem, viszont bátyámat folyamat a férjemnek nézik...:D
2012. aug. 26. 20:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen. Apukámat kb. 15-20 évvel fiatalabbnak nézték, így többször előfordult, hogy az unokájára is azt hitték a lánya, mikor hármasban sétáltunk.
2012. aug. 26. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos volt. Mondjuk mi nem hasonlítunk. Cikinek éreztem nagyon, de nem miattam, hanem mert apukám imádja anyukámat és ismerősei találgatták, hogy biztos velem megy félre. Meghallottam.
2012. aug. 26. 20:24
 15/24 anonim ***** válasza:

valószínű azért történt így, mert ha véletlenül egy pár vagytok (és sok ilyen előfordul), akkor nagyon bántó lett volna, ha az apukádnak nézik.

Nálunk a múltkorában volt hogy 50 éves fiatalos apukám vitte be a kisbabámat a tóba (a férjem dolgozott), s én álltam a parton. mivel a kislányom kiköpött nagyapja, mondták is neki hogy "tiszta apukája ez a gyerek". először nem is értettük, hisz nem is volt ott az apja, honnan tudhatnák?

2012. aug. 26. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:

nekem egyszer a páromat nézték a bátyámnak :) mondjuk tény,h kicsit hasonlítunk :) és ami még vicces, h fél évvel fiatalabb nálam, csak ő komolyabban öltözködik, és tényleg kinéz 5 évvel többnek a valódi koránál :)

ja, meg az öcsémet a pasimnak :) gyakran járunk együtt bulizni, és egyébként ez jó is, mert nem másznak rám mindenféle suttyók :D

2012. aug. 26. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:

még gimiben,egyik osztálytársam.Apu behozott utánam valamit,majd osztálytársam megkérdezte,h "ő a barátod volt?"

Apu elég fiatalos,szerintem nálunk is nézték már az unokáját a lányának.:)

2012. aug. 26. 20:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ciki helyzet... Férjem velem egyidős, de idősebbnek néz ki. Anyukám meg nagyon fiatalos kinézetre is, nőcisebb, mint én a 25 évemmel. Én pont mentem nagy pocakkal válogatni egy polchoz, anyu a férjemmel maradt valami mást nézni. Mire megyek vissza, pont befut egy 10 éve látott barátnője anyunak, és hallom, ahogy csicsereg neki, hogy milyen jóképű pasast szedett össze, nagyon összeillenek. Na, néztem egyet, aztán röhögtem, mikor odamentem, a nő átnézett rajtam először, mert nem ismert meg, majd elképedt, hogy honnan lesz nekem babám, mikor nem voltam pasizós soha? (mondjuk 10 év alatt sok minden változott, de hát ő honnan tudhatta volna?) Aztán jót égett, mikor megtudta, hogy anyám mellett álló lepasizott egyén a férjem, de nevettünk mind.
2012. aug. 26. 20:51
 19/24 anonim ***** válasza:
12 körül voltam, apám 30 valamennyi, de nagyon fiatalos és laza volt mindig. én legalább 17-nek néztem ki, és folyton a barátnőjének gondoltak, pedig eléggé hasonlítok rá. engem nagyon zavart.
2012. aug. 26. 21:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Ilyen nem volt, viszont egy szilveszteri bulin parókába meg mindenfélébe beöltöztem (kalap, napszemüveg stb) és épp küldték át neten a képeket mikor bejött tesóm és rábökött a képemre, hogy "de jó csaj"...

Mondom: Az én vagyok :D Erre fenn akadt a szem, mondta, hogy "nem is hallottál semmit, felejtsd el" és kioldalgott :D

Ciki, viszont mivel mindig csúfolt így lebukott :D

2012. aug. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!