Aki rosszban van az azonos nemű szülőjével, ki gondolkozott el azon, hogy ővele valami nincs rendben?
Nekem is az anyàmmal vannak ilyen dolgok, és nagyon hasonlit az elsõ hozzàszólóhoz.
Kérdezõ próbàlj erõsnek lenni és ne hagyd, hogy az apàd kudarcai bajba, betegségbe sodorjanak.
Elsõ hozzàszóló ne félj, ha màr észrevetted az anyàd hibàit, te nem leszel olyan, ne félj a gyermekvàllalàstól!
Nekem sikerült, hogy ne legyek olyan, mint az anyàm!
Sok sikert nektek!
Én is így vagyok.Mindként szülőmet elítélem sok dolog miatt,s ami pozitívum az tényleg elenyésző.Persze bennem is sok a hiba,hiszem nem tudtam nekik sok mindenben nemet mondani,nem harcoltam ellenük,mikor nagyon kellett volna.Igazából már kamaszkorom elején elfáradtam,kiégtem és inkább csak tűrtem.Anyámmal van egy álfelszínes kapcsolatom,de állandóan félek,hogy mivel fog ronggyáalázni legközelebb,mikor borul nála megint ki a bili.Azt sajnálom a legjobban,hogy sosem volt őszinte kapcsolatom velük.Apám pedig magával és a pénzzel van elfoglalva,úgy van vele,ha már ő mindent megteremtett,akkor ő a király,és csak ez számít.
Mondjuk én úgy gondolom,hogy kizárt,hogy elkövessem azokat a hibákat,amiket ők.
Nekünk is kijutott a "jóból".
Anyám már mikor kicsik voltunk jobban szerette a mások gyerekét, ez nem esett jól. Most is inkább foglalkozik mással, de mi is nagyobbak lettünk, máshogy állunk már hozzá...
Apám is sokszor levezette a feszültséget rajtunk, és amikor 13 éves voltam egyenesen azt mondta, h. engem örökbe fogadtak.. Nos, a helyzet vele is változott, de vannak napok amikor piszok nagy a feszültség, mert itthon vezeti le...
Nekem is van mindenféle leküzdeni való problémám, amit nekik köszönhetek. De úgy érzem, azért kaptam a pofonok mellé egy két simogatást is...
Nem tudom mi építőt mondhatnék neked, mert a magaméval is küzdök, de a szakember szerintem sokat tud majd neked segíteni és talpra állhatsz. ^^
Esetleg megkérdezheted édesanyádat, hogy mitől lett ilyen az apád (gondolom nem volt a kezdetektől olyan, amilyennek leírtad...) Lehet, h. nem tud megküzdeni a múltban történtekkel, és inkább másra figyel, tereli a figyelmét. Lehet, h. kiégett, megbukott, mint apa...
Sok sikert és éld túl és vigyázz magadra és az öcsédre. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!