Van olyan szülő itt, aki utálja a gyerekét?
en kisem tudom mondani hogy mennyire imädom a kisfiamat.:)
azonban ne felejtsük el hogy azok az anyäk akik eldobjäk babäjukat,beadjäk intezetben,sok esetbe kinozzäk öket szo szerint..azokban 1 %szeretet sincsen.ki tudja lehet ittis van ilyen..ugyse irnä be ide hidd el,felne a sok valasztol.
Engem apám lenéz, lánynak születtem, öcsémet mindenben támogatja, még a hülyeségben is megpártolja. Nekem azt se ismeri el, hogy értek ahhoz, amiből diplomám lesz, lehülyéz, többször ütött már meg, anyuval se bánik jól, tegnap a határán voltam, hogy megverjem, amit művelt, anyut majdnem baleset érte apám miatt, és még anyut hibáztatta, meg engem.
Nem tudom, mi ez apámtól, de biztos, hogy nem szeretet. (24 éves vagyok)
Elhiszem, hogy vannak borzalmas szülők, azokat a gyerekeket meg is értem, és sajnálom is, de elég sűrűn alaptalan.
Azt végképp nem értem, sokan pozitívan állnak a gyerek vállaláshoz, szeretik, akarják, hogy tudnak ennyire negatív irányba változni?
"Azt végképp nem értem, sokan pozitívan állnak a gyerek vállaláshoz, szeretik, akarják, hogy tudnak ennyire negatív irányba változni?"
Ezaz! Ez a probléma nagyon sok helyen. Aztán még lehetőség az hogy kissebségi vagy nem jól védekezett. Ez a 3 lehetőség van arra, hogy egy felnőttnek ugy van gyereke, hogy nem szereti, veri, stb...
És hogy ne offoljak: Akik utálják a gyerekeket, tuti nem ide járkálnak, meg tuti nem válaszolnak a kérdésre :)) Talán még maguknak sem ismerik be! :S :))
Az én fiam 18 és teli van piercing-el ennek ellenére nem vagyunk egy hullámhosszon, a megjelenés is rémisztő vele
régebben a buszon is megijedtek tőle a munkatársaim meg egyenesen meglepődtek mert van aki kiskorától ismeri a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!