Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet elköltözni?

Mikortól lehet elköltözni?

Figyelt kérdés

Én most 15éves lány vagyok, és ezt a kérdést azért tettem fel , mert kiváncsi vagyok hogy hány éves kortól lehet törvényesen elköltözni a szülőktől ?

Mármint én már hallottam 1-2 olyan történetet hogy a csaj 15-16 éves volt és elköltözött a pasijához aki márpénzt keres mert ugye kicsit idősebb.

Nem hinném h ezek kamu storyk voltak , de ezt meglehet tenni? Mármint egy 16éves lány csakugy élhet "egyedül" ??

Am nálam abszolut nem ez a helyzet h egy fiu miatt elakarok mennni. Jó itthon , csak nagyon szeretnék önálósulni és ugy gondoltam h 17évesen elköltözök majd ...Persze ha az anyagiak engedik.

Nagyon naiv vagyok ? Vagy nyári szüneti munkákkal meg kicsit ha idősebb leszek suli melleti munkával összelehet szedni ugy pénzt h megélhetésem legyen egy aránylag olcsó albérletbe ?

Lécci ne azt írjátok hogy jajj te kis álmodozós pics@ sz@rt se tudsz az életről..télleg nem tudok olyan sokat ezért kérdezem ezeket ...

Köszönöm a válaszokat !

2009. júl. 25. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Törvényesen nem hiszem. De ki kötelez arra hogy bejelenstd? Annyi viszont biztos,hogy nem érdemes. Önálló leszel, de belekerülsz egy mókuskerékbe a semmiért. Ha otthon jó maradj és azért dolgozz,hogy később jobb legyen. Én fiatalon elköltöztem és most számolgatásból állnak a napjaim, hogy jusson ételre hó végén is. Pedig nem keresek olyan rosszul. Ráadásul munka mellett a tanulás is nagyon nehéz, hisz szabadidődben mosnod kell meg ilyenek. Rengeteg dolog a nyakadba szakad,ami eddig természetes dolog volt, hogy van otthon,megcsinálják helyetted.
2009. okt. 10. 17:47
 12/12 anonim válasza:
0%
jajj te kis álmodozós pics@ sz@rt se tudsz az életről!
2011. aug. 25. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!