A férjem a hétvégén sztriptízbárba menne, mit szóljak ehhez?
Nem kért engedélyt természetesen, de azt mondta hogyha én nagyon nem szeretném akkor nem megy.
Tudom, hogy nem fog hazamenni azokkal a lányokkal, mégis rossz érzés.
Ti mit mondanátok?
kedves utolsó!
gondolom a társad pont olyan normális mint Te!:)
gratulálok hozzá.
Már mi a túróért ne mehetne el a sztriptízbárba a munkatársaival! Ha meg akarja csalni, azt bármikor megteheti! A nejem simán elengedne egy ilyen helyre a munkatársaimmal, vagy cimboráimmal, mert megvan a bizalom. Aki ezen kiakad, az nézzen magába, jó mélyen, mert nagy baj van, a fene megette már az ilyen kapcsolatot. Ha egyedül megy, akkor valóban elgondolkoztató. Pláne, hogy elmondja, én is ezt tenném. Az is gáz, ha már titkolózni kell. Ahogy a feleségemet ismerem, inkább azon izgulna, hogy mennyit fogok ott italra költeni. Nyugi kedves kérdező, semmi nem fog történni, inkább örülj, hogy párodnak nem kell titkolóznia és őszinte veled, a nőket az utcán, munkahelyen...stb. meg amúgy is megnézi ő is, mint minden egészséges férfi.
A lepontozásra meg tojok, nem gyüjtögetem a százalékokat, azt sem tudom, hogy honnan lehet tudni, ha lepontoztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!