Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a hölgy vajon akar tőlem...

Ez a hölgy vajon akar tőlem valamit vagy csak az egója fényezésére lennék jó és csak hülyiteni akar?

Figyelt kérdés

2 hónapja megismerkedtem egy nővel az internet segítségével,elég sokat beszélgettünk az elején,de aztán egyik napról a másikra volt hogy nem válaszolt az üzeneteimre,pedig láttam hogy ott van a gépnél mert fb chaten írtam rá és ott szoktunk beszélni egymással.Van hogy rá írok pár nap múlva akkor meg mintha mi sem történt volna elkezd velem beszélgetni,semmi bocsi vagy valami hogy nem írt vissza.Aztán amikor elkezdünk beszélgetni akkor van hogy még a szx téma is elő kerül finoman.Aztán rá írok pár nap múlva ismét,amikor látom hogy fnt van fb-n aztán megint nem válaszol...és ez így megy:D

Aztán múltkor rákérdeztem hogy mit csinál hétvégén vagy hogy van e programja,azt mondta még nem tudja hogy mit csinál.Hát mondom ez tökéletes alkalom arra hogy találkozzunk,mert nekem sincs programom.Aztán rá 20 percre kitalált valamit hogy ő erre most nem készült...jó mondom megértem.Utánna ismét nem beszéltünk pár napig és megint nem válaszolt az üzenetkere miközben fent volt megint miközben írtam neki.Aztán pár nap múlva megint beszélgetésben mélyedtünk és már megint előkerültek szexuális témák is:D

Szerintetek mire véljem ezt?Vajon bejövök neki és csak húzza az agyam,vagy szórakozik velem??Hogyan tudnám ezt eldönteni??Fontos lenne,mert nem akarom hogy hülyét csináljon belőlem miközben én meg esetleg elkezdek érte teperni aztán hülyére vesz,mert ha lenne értelme akkor tepernék de nem akarok koppanni ha nem muszáj.Ti a leírtakból mit tudnátok leszűrni?köszi

2012. aug. 24. 12:46
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

tegnap 17:27

Jogos.Igazad van!!Köszi a választ!

2012. aug. 27. 13:41
 32/32 anonim ***** válasza:
Jahj, az ilyet sajnos a pasik csinálják legtöbbször a nőkkel. Talán ez a nő megbosszul most valamit? Ugyanakkor léha és felelőtlen is.
2013. aug. 12. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!