Ez a hölgy vajon akar tőlem valamit vagy csak az egója fényezésére lennék jó és csak hülyiteni akar?
2 hónapja megismerkedtem egy nővel az internet segítségével,elég sokat beszélgettünk az elején,de aztán egyik napról a másikra volt hogy nem válaszolt az üzeneteimre,pedig láttam hogy ott van a gépnél mert fb chaten írtam rá és ott szoktunk beszélni egymással.Van hogy rá írok pár nap múlva akkor meg mintha mi sem történt volna elkezd velem beszélgetni,semmi bocsi vagy valami hogy nem írt vissza.Aztán amikor elkezdünk beszélgetni akkor van hogy még a szx téma is elő kerül finoman.Aztán rá írok pár nap múlva ismét,amikor látom hogy fnt van fb-n aztán megint nem válaszol...és ez így megy:D
Aztán múltkor rákérdeztem hogy mit csinál hétvégén vagy hogy van e programja,azt mondta még nem tudja hogy mit csinál.Hát mondom ez tökéletes alkalom arra hogy találkozzunk,mert nekem sincs programom.Aztán rá 20 percre kitalált valamit hogy ő erre most nem készült...jó mondom megértem.Utánna ismét nem beszéltünk pár napig és megint nem válaszolt az üzenetkere miközben fent volt megint miközben írtam neki.Aztán pár nap múlva megint beszélgetésben mélyedtünk és már megint előkerültek szexuális témák is:D
Szerintetek mire véljem ezt?Vajon bejövök neki és csak húzza az agyam,vagy szórakozik velem??Hogyan tudnám ezt eldönteni??Fontos lenne,mert nem akarom hogy hülyét csináljon belőlem miközben én meg esetleg elkezdek érte teperni aztán hülyére vesz,mert ha lenne értelme akkor tepernék de nem akarok koppanni ha nem muszáj.Ti a leírtakból mit tudnátok leszűrni?köszi
ma 13:19
Nem elemeztetem hanem csak véleményre voltam kíváncsi hogy mit szűrtetek le vagy szűrnétek le ebből.Ez nem töketlenség csak így monitoron keresztül elég nehéz eldönteni hogy valójában mit is gondol és hogyan viszonyul hozzám.Férfiatlan vagy nem az,abban semmi férfiatlan nincs hogy ő nekem szimpatikus és tetszik nekem,én szerettem volna megismerni élőben is,ha férfiatlan lennék akkor nem hívtam volna meg egy találkára.Nem mellesleg elmesélte nekem a volt kapcsolatát...most ha egy idegen valaki így beavatja a másikat a dolgaiba,akkor mir gondoljon az ember??Azt gondolná mindenki hogy a bizalmában engedett valamennyire.Ezért nem is értem az egészet és ezért vagyok tanácstalan,mert hol elbeszélgetünk és megoszt velem olyan dolgokat emit nem biztos hogy mindenkivel,máskor pedig nem válaszol nekem 4-5 napig.
Időként rád sem tojik, válaszra sem méltat, majd a következő alkalommal bocsánatot sem kér. Találkozni akarsz vele, ő meg egy mondvacsinált ürüggyel hárít.
Ez nem elég egyértelmű?
Ne haragudj, ha kemények a szavaim, nem megbántani akarlak, becsszóra mondom, csak nem akarom, hogy palira vegyenek, és azt sem, hogy ilyen eset mégegyszer előfordulhasson veled.
ma 13:19
A kérdést nem azért tettem fel hogy kilegyen elemezve,hanem azért mert így személyes találka hiányában nem tudom eldönteni hogy vajon csak hülyít,vagy csak húzza az agyamat és azt teszteli hogy mennyire vagyok kitartó.Mert az sincs kizárva hogy csak tesztelget,hogy mennyire gondolom komolyan őt.Ez is egy lehetséges verzió..eldönteni viszont nem tudom hogy ne foglalkozzak vele a továbbiakban vagy még várjak.
Ez nem pincsi kutyaság,én vagyok a férfi és én kezdeményezek.Mi ebben a gond?Altalában szerintem a nők szeretik ha a férfi kezdeményez.Ennyit a férfiatlanságomról,én kezdeményeztem volna élőben is,ha meg sem mertem volna kérdezni akkor lennék férfiatlan töketlen.Legalábis én így gondolom.
2 hónap alatt egyszer sem mondott igent a találkozóra?
hát jó nagy palimadár vagy, ha ezek után is loholsz a nyakában!
régen én is ismerkedtem neten. igaz, én lány vagyok, viszont ha a srác nem hívott 1 hét után randira, vagy akár egy ismerkedős beszélgetésre, akkor hagytam az egészet a fenébe, mert minek levelezgessek egy olyan emberrel, aki látni sem akar? nem levelezőtársat kerestem, hanem párt.
Időként rád sem tojik, válaszra sem méltat, majd a következő alkalommal bocsánatot sem kér. Találkozni akarsz vele, ő meg egy mondvacsinált ürüggyel hárít.
Ez nem elég egyértelmű?
Egyértelmű is lehetne igen,de ez a találkára hívás 2 héttel ezelött történt.Pénteken mondtam neki vagy is kérdeztem tőle,hogy nincs e kedve esetleg találkozni velem.Ez egy pénteki napon volt,lehet hogy ez így tényleg hirtelen jött neki és hirtelen nem is gondolt arra hogy én megfogom kérdezni hogy találkozunk e,mert lehet hogy ha azt mondom hogy esetleg találkozzunk 1 hét múlva akkor feltud rá készülni.Nem tudom nem látok bele a fejében,de egy hirtelen váratlan találka ötlet valakit lehet hogy így hirtelen elriaszt.Ki tudja...
"Mert az sincs kizárva hogy csak tesztelget,hogy mennyire gondolom komolyan őt."
A f.szt tesztelget. Tudod, mikor tesztelgetne max? Amikor már talákozgattok....
Hol ír, hol nem?? - Nincsen kedve hozzád, és amikor jó kedve van, tök más dolog miatt, akkor harmóniában van, és neked is ír.
Elmesélte egy kapcsolatát?? ÉS?? Lehet, azért, mert idegen vagy, és nem tudod, kiről van szó, nem tudsz bekeverni, meg szimplán jól esik néha panaszkodni. Attól még nem szerelmes, hogy elmesélte.
Ha, akarod sorolok még pár ilyen általad hitt jelet és cáfolatot, hirtelen ennyi jutott eszembe.
(1)
ma 14:07
Nem azt akartad írni hogy nem vagyok neki szimpatikus??De akkor az elején miért kommunikált velem olyan sűrűn..
14:10
Írhatsz nyugodtan egyértelmű jeleket még,hátha okosabb leszek:)Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!