Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a hölgy vajon akar tőlem...

Ez a hölgy vajon akar tőlem valamit vagy csak az egója fényezésére lennék jó és csak hülyiteni akar?

Figyelt kérdés

2 hónapja megismerkedtem egy nővel az internet segítségével,elég sokat beszélgettünk az elején,de aztán egyik napról a másikra volt hogy nem válaszolt az üzeneteimre,pedig láttam hogy ott van a gépnél mert fb chaten írtam rá és ott szoktunk beszélni egymással.Van hogy rá írok pár nap múlva akkor meg mintha mi sem történt volna elkezd velem beszélgetni,semmi bocsi vagy valami hogy nem írt vissza.Aztán amikor elkezdünk beszélgetni akkor van hogy még a szx téma is elő kerül finoman.Aztán rá írok pár nap múlva ismét,amikor látom hogy fnt van fb-n aztán megint nem válaszol...és ez így megy:D

Aztán múltkor rákérdeztem hogy mit csinál hétvégén vagy hogy van e programja,azt mondta még nem tudja hogy mit csinál.Hát mondom ez tökéletes alkalom arra hogy találkozzunk,mert nekem sincs programom.Aztán rá 20 percre kitalált valamit hogy ő erre most nem készült...jó mondom megértem.Utánna ismét nem beszéltünk pár napig és megint nem válaszolt az üzenetkere miközben fent volt megint miközben írtam neki.Aztán pár nap múlva megint beszélgetésben mélyedtünk és már megint előkerültek szexuális témák is:D

Szerintetek mire véljem ezt?Vajon bejövök neki és csak húzza az agyam,vagy szórakozik velem??Hogyan tudnám ezt eldönteni??Fontos lenne,mert nem akarom hogy hülyét csináljon belőlem miközben én meg esetleg elkezdek érte teperni aztán hülyére vesz,mert ha lenne értelme akkor tepernék de nem akarok koppanni ha nem muszáj.Ti a leírtakból mit tudnátok leszűrni?köszi

2012. aug. 24. 12:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudom, a többi n milyen, de én nem tudok egy- két kép alapján és imélezés során belezúgni pasiba, és repesve várni, hogy írjon.

Pasik lehet mások, mivel eleve virtuálisabb tipusok, de nekem kell, hogy lássam személyesen, kisugárzás, hogy néz ki élőben, stb. és utána "döntöm el", hogy érdekel-e.

2012. aug. 24. 14:14
 22/32 A kérdező kommentje:
Hát vlószínű igazatok van,ha mind ennyien ezt írtátok és valószínű nem rossz szándékból artok artátok ezt.Most nem jelentkezek nála egy jó ideig,aztán meglátjuk hogy jelentkezik e esetleg.Lehet hogy csak én nekem szi,mpatikus túlzottan és én látok bele többet vagy akarok bele látni többet mint ami valójában.
2012. aug. 24. 14:20
 23/32 anonim ***** válasza:
nem akar tőled semmit. néha jó veled beszélgetni és ennyi. semmilyen témában a haverságon, barátságon túl nem nyitott rád.
2012. aug. 24. 15:07
 24/32 anonim ***** válasza:

Még jelek, hogy a lányt partnerként nem érdekled:

ha beszél, mindig magáról vagy az életéről teszi, nem érdekli, hogy mi történik veled. Pasiügyekbe beavat, nem ír rád, vagy nem válaszol,vagy ha igen, csomót kell várni rá. Kérdéseket nem tesz fel, csak a tieidre válaszolgat.

Ha rákérdezel valakinél, hogy pl. "van kedved pénteken találkozni itt és itt?", és erre a válasz nem az egyértelmű igen!, akkor az már veszett ügy. Hogy miért?

- ha nem ér rá, mert mondjuk rokonlátogatást tesz, akkor a válasz az lenne, hogy "pénteken nem érek rá, de mit szólnál a szombathoz?"

De semmiképpen sem az lenne a válasz, hogy "majd meglátjuk, még nem tudom, talán ráérek" - ezek mind nemet jelentenek. Ami nem igen, az nem. Sok lány nem szokott nyíltan elutasítani egy pasit, tudom, hogy sok fiú azt gondolja, mert gerinctelenek, de én, mint nő nem így gondolom. Azért nem szoktak a lányok egyértelműen nemet mondani, mert nem is hinnéd, de annyi aberrált, veszélyes alak van, akiknél jobb nem kihúzni a gyufát és ők ált. nem értenek a nemből, így jobb lekoptatni őket, függőben hagyni vâlasz nélkül.

2012. aug. 24. 16:55
 25/32 A kérdező kommentje:

ma 16:55

Hát most hogy ezt így leírtad,elég egyértelmű a dolog!Köszi a választ!Hát igen,nem igazán kérdezgetett rólam,egyszer kétszer vissza kérdezett hogy na és vele mizú?!Igazából ennyi,de úgy nem kérdezte meg soha hogy hogyan telt a hétvégéd vagy ilyesmi.Többnyire én kérdezgettem őt hogy mi van vele mit csinált és hogy telt a napja,nagy ritkán vissza kérdezett hogy és velem mivan..

de azt hiszem most hogy egy így leírtad kezdek tisztán látni.

2012. aug. 24. 17:25
 26/32 anonim ***** válasza:
Na ugye, hogy mégiscsak töketlen vagy :)
2012. aug. 24. 19:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Ez nem töketlenség utolsó, hanem gyakorlatlanság. Kérdező, beszélgess többet, a kommunikációt fejleszteni lehet. Nézz a dolgok mögé.
2012. aug. 24. 20:05
 28/32 A kérdező kommentje:

ma 19:56

Miért töketlenség??Még mindig nem értem.Mi azon a töketlenség ha nem tudom hogy valójában hogyan és hányadán áll velem úgy igazából.Nyílván elfogult vagyok vele szemben mivel szimpatikus nekem,azért mertem megkérdezni kivülllók véleményét hogy ők hogy látják ezt a dolgot.Egy olyan ember aki ha nemn is szerelmes de tetszik neki valaki nehezebben ítéli meg hogy vajon csak a hülyét járatja velem.De ti kivűlálloként rá is jöttetek erre.Ezért köszönöm mindenkiinek a válaszokat!Nem utolsó sroban eddig soha nem ismerkedtem így interneten,vagy is egyszer de ott legalább pár találkozóra került is sor,így letudtam szűrni a dolgokat,de így hogy még nem talákoztam ő vele ezért nehéz megítélnem a dolgot.A való életben soha nem volt ilyen gondom és nincs is,több éves kapcsolataim voltak,így most ezt adta a gép hogy így ismertem meg valakit és tapasztalatom nem sok van ebben az ismerkedési formában..

2012. aug. 24. 20:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Azért töketlenség, mert egy férfi, ne úgy közeledjen, hogy a nő mit akar, hanem azt tudja ő mit akar a nőtől.

Ettől még leszel bunkó, rámenős, sem idegesítő. Ezt úgy hívják határozottság.

Ez próbálom kitalálni ő mire gondol, meg igazából megvárom, hogy ő mit akar tőlem, és akkor majd úgy táncolok, igazodom, felejtős. Ezzel sok mindent el lehet cseszni, legfőképp az idődet. Barkóbázni sokáig lehet...

Az írásos verziót felejtsd el ismerkedés terén.

Legfélrevezetőbb terep, azt gondolsz bele a sorokba amit akarsz, az eltűnések kurta válaszok közé meg akármit képzelhetsz.

Kérj tőle egy telefonszámot, és hívd fel. Ez már haladás lenne. És kérj tőle határozottan egy randevút.

És tiszta lappal, fejjel menj a randira. Ennyi a történet.

2012. aug. 26. 17:27
 30/32 anonim ***** válasza:
* ettől még nem leszel...elírtam.
2012. aug. 26. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!