Szerintetek megbüntethetem ezzel a távoli családomat?
A család soproni,és úgy döntöttek, eljönnek a karneválra.Én készültem, főztem egy csomó kaját(húst),erre ma,a jövetelük napján lemondták az egész programot - minden különösebb indoklás nélkül(illetve mondvacsinált indokkal).
Szombathelyen lakom, itt ma kezdődik a Savaria Történelmi Karnevál, méregdrága(kb.2-3x-os,meg még drágább) minden kaja ilyenkor benn a városban...a kaják,amiket főztem, egy része fagyasztható,de a köretet dobhatom el, más rokont ugyanis nem várok...
Büntetésnek arra gondoltam, legközelebb, amikor jönnek, jóelőre elmondom nekik, hogy mit fogok főzni(ezt meg kell velük mindig előre beszélni,mert nem hajlandók nálam mást enni,csak húst,leginkább disznót vagy marhát, de az se mindegy nekik, hogyan van elkészítve...ezt hetekre előre megkövetelik mindig, hogy meg legyen velük beszélve),aztán az lesz a meglepetés, hogy nem főzök az égvilágon semmit... ha nagyon "kopog" a szemük, majd kapnak egy kis rántottát...
én szívesen megyek hozzád, marhára szeretem a Karnevált, már vagy 7 éve nem voltam Szombathelyen :)
amúgy nem kell őket büntetni mással, csupán annyi, h legközelebb, ha bejelentkeznek, akkor épp véletlenül nem érsz majd rá.
nekem is vannak suttyó rokonaim, de nem tartom velük a kapcsolatot, annál többet ér az időm és a vérnyomásom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!