Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért tiltja tőlem?

Anyukám miért tiltja tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel 16 év a kor különbség ,de mi szeretünk egymást,alakulnak a dolgaink..de már 1hete nem láttam őt és nagyon hiányzik nekem..pedig rendes,kedves pasi...persze anyukám látta őt 1szer.

pedig már 1éve 6hónapig nem jártam senkivel..és most érzem h boldog vagyok és úgy érzem h megtaláltam őt..

21/L

2009. júl. 24. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
te meg szemfüleském láthatod h a szánalmast a kérdező kezdte!
2009. júl. 25. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Én is csak azt tudom mondani semmi beleszólása nincs, nem vagy már kislány, te dolgod hogy kivel jársz, ha erre még nem jött rá akkor mondd el neki.

De ha megismerné jobban a pasit és rájönne hogy rendes akkor biztos nem lenne baja se vele. De mivel csak egyszer látta gondolom nem sokat tud róla.

2009. júl. 25. 00:44
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Felnőtt nő vagy! Állj a sarkadra, mondd meg neki, hogy már semmi beleszólása nincs ebbe, nem tilthat el, és nem játszhatja a diktátort. Hatásos lesz.
2009. júl. 25. 02:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is felt anyukad, hogy ne csalodj benne.

Amugy en ismerek egy lanyt vagyis mar not, 30eves volt akkoriban, es elakartam kereztetni a szuleitol es nem engedtek el. Ugy hogy vannak ilyen szulok, az en ket szememmel lattam :O Nem jott, hogy elhigyjem. Igaz volt egy gyereke a lanynak egy kalandbol, de akkor is nem ok, hogy egy szulo, annyira kapaszkodjon bele. Kene hagyjak, hogy elje mindenki az eletet es tapasztaljon.

Igaz, hogy en soknak tartom a 16 evet, de , ha te ugy erzed, hogy szereted, akkor egy probat meger! ;)

32/N

2009. júl. 25. 02:56
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
Valahogy nekem úgy tűnik a kommentjeidből hogy hiába vagy 21 éves, sokkal éretlenebb vagy. Kicsit olyan, mintha nem lennél százas. Szerintem oka lehet a tíltásnak, vagy még nem tart érettnek rá, vagy pedig az egyszeri alkalom elég volt ahhoz, hogy ne legyen szimpatikus valami miatt. Egyébként egyszerű a dolog, kérdezd meg hogy mi az ami miatt tiltja tőled, mert itt mi honnét a fenéből tudnánk.
2009. júl. 25. 07:14
 16/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok éretlen..én nő vagyok és tudom,h mit szeretnék..bár kérdeztem h miért tiltja csak azt folyton hülye választ kapok mindig rosszat beszél,soha nem lehet értelmesen beszélni csak szekálni tud..de már sokszor is mondtam h először ismerje meg aztán alkosson véleményt és nem hogy szekálni..anyámnak olyan pasi kéne aki eléggé fiatal és jól nézz ki..engem nem a külső érdekel,hanem a belső érték..válogatós ő..
2009. júl. 25. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Biztosan zavarja a nagy korkülönbség. Egy unokatestvérem hasonló helyzetben van, a férje 25 évvel idősebb nála. Eddig nem volt gond, de most a nő 42 éves, a férfi pedig 67. És bizony most már túl sok, meg is látszik a kapcsolatukon. Ami az én véleményemet illeti: szerintem is túl nagy a kettőtök közötti korkülönbség, de te élsz ebben a helyzetben, neked kell döntened. Próbálj meg beszélgetni édesanyáddal.
2009. júl. 27. 22:12
 18/18 anonim válasza:
talán azért mert anyudnak van esze
2009. aug. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!