Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért tiltja tőlem?

Anyukám miért tiltja tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel 16 év a kor különbség ,de mi szeretünk egymást,alakulnak a dolgaink..de már 1hete nem láttam őt és nagyon hiányzik nekem..pedig rendes,kedves pasi...persze anyukám látta őt 1szer.

pedig már 1éve 6hónapig nem jártam senkivel..és most érzem h boldog vagyok és úgy érzem h megtaláltam őt..

21/L

2009. júl. 24. 23:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

Miért tilt tőle??

Talán mert anyukád tud józanul gondolkodni,amíg Te lila ködön át látod a pasid.Naiv és elfogult vagy,mondhatnám vak.Hogy lehet az,hogy 1 hete nem tudsz semmit arról az emberről akivel jársz?Milyen kapcsolat ez?

Valószínű igaza van anyukádnak.de tudod mit,inkább magyar tanárt keress magad mellé,aki megtanít helyesen írni fogalmazni.

2009. júl. 24. 23:29
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
21 évesen te döntessz arról, hogy kivel tartasz kapcsolatot, mi az, hogy anyukád eltilt töle?
2009. júl. 24. 23:29
 3/18 A kérdező kommentje:
jó hát fárdat vagyok és ne a helyesírásomról ítélj hanem a választ várok...akkor se kell tiltani h a szeretném megismerni őt jobban...neked milyen érzés lenne ha valakivel bejöttök egymásnak és szeretnétek megismerni jobban egymást,és megtilt egy anyuka??szánalmas vagy...
2009. júl. 24. 23:34
 4/18 A kérdező kommentje:
na és még nem járunk csak érezunk h alakul meg meg ...
2009. júl. 24. 23:36
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
21 éves vagy, mit tud tiltani az anyád???? Te vagy a szánalmas, nem a korábbi válaszoló.
2009. júl. 24. 23:39
 6/18 anonim ***** válasza:
32%
Csatlakozok,te vagy a szánalmas kis kérdező
2009. júl. 24. 23:41
 7/18 A kérdező kommentje:
tudod mi úgyse tudsz semmit...
2009. júl. 24. 23:42
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom miért tiltja tőled anyukád, biztos azért mert félt, vagy zavarja ez a nagy korkülönbség. De hát ha 21 éves vagy, akkor nem tilthatja meg, üljetek le és beszéljétek meg. Mond meg anyudnak, hogy nagyon tetszik neked és hogy mellette boldog vagy. Biztosan megérti.
2009. júl. 24. 23:46
 9/18 A kérdező kommentje:
ok ha félt..de beszéltem is szépen ő meg csak szekál velem :(nekem is furcsa h én koromban is képes tiltani..de egyébként mással is ezt csinálja...és anyukámnak ugyanaz pasijával úgy 30év körüli különbség és én se szóltam bele,h ne ismerkedjen vele..stb
2009. júl. 24. 23:54
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

OFF:

Most nemértem,h miért a kérdezőt kell szapulni???? Feltett egy kérdést.Meg ha már idenézel,akkor vagy válaszolsz vagy nem.A kérdezőt nem a helyesírása érdekli...Miért kell szánalmasnak mondani????Nézzetek már tükörbe!!Köszi*_*

Amugy meg szerintem beszélj édesanyáddal.Mond meg neki,h már felnőtt vagy és nincs beleszólása...

2009. júl. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!