Anyukám miért tiltja tőlem?
Van egy pasi akivel 16 év a kor különbség ,de mi szeretünk egymást,alakulnak a dolgaink..de már 1hete nem láttam őt és nagyon hiányzik nekem..pedig rendes,kedves pasi...persze anyukám látta őt 1szer.
pedig már 1éve 6hónapig nem jártam senkivel..és most érzem h boldog vagyok és úgy érzem h megtaláltam őt..
21/L
Miért tilt tőle??
Talán mert anyukád tud józanul gondolkodni,amíg Te lila ködön át látod a pasid.Naiv és elfogult vagy,mondhatnám vak.Hogy lehet az,hogy 1 hete nem tudsz semmit arról az emberről akivel jársz?Milyen kapcsolat ez?
Valószínű igaza van anyukádnak.de tudod mit,inkább magyar tanárt keress magad mellé,aki megtanít helyesen írni fogalmazni.
OFF:
Most nemértem,h miért a kérdezőt kell szapulni???? Feltett egy kérdést.Meg ha már idenézel,akkor vagy válaszolsz vagy nem.A kérdezőt nem a helyesírása érdekli...Miért kell szánalmasnak mondani????Nézzetek már tükörbe!!Köszi*_*
Amugy meg szerintem beszélj édesanyáddal.Mond meg neki,h már felnőtt vagy és nincs beleszólása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!