Csonakozás külön csonakban az aposnak valo. A másikban a fia és én. Ez így még elfogadhato? Vagy másik verzio:Egy csonakban az aposnak valo, a fia (vagyis a párom) és én. Kibirhatoan romantikus? Vagy nevetséges?
Ezt a kérdést kb 3-szor el kellett olvasnom, hogy megértsem, mit is akarsz kinyögni. Pedig nem vagyok analfabéta...
Amúgy nem értem miért akarjátok a leendő apósodat egyedül, egy külön csónakba rakni. Elég fura élethelyzet lenne.
én meg nem értem ,hogy a két személyes csonak ba 3 személy hogyan is ülne bele?VAgy az 1 személyes kajakba a 3 személy hova ülne?
A 3 személyes csonakba azt tudom,hogy a három személy bele fér.....Ja,az evezö mindenképpen 3, a 3 személynek.
Köszönöm a válaszokat,és köszönöm a cimkét:"bugyuta".
Az embereket másképpen el sem tudnám már képzelni,anélkül,hogy a másikra cimkét ne ragasztanának:bugyuta,hülye stb.
Amugy, én azt hittem, ez az oldal azért van,hogy a "bugyuták"(vagy a buták) kérdezzenek,az okosak pedig válaszoljanak.
Ez helyett mindenki írásában a hibát keresitek,mintha ez lenne a lényeg.Mikor a személy benne van egy szituácioban,és nem tudja eldönteni,ez most helyes vagy helytelen.
Irigylem a problémáidat!:D Figylej,megoldom: hárman mentek,hárman szálltok be egy három személyes csónakba.
Na de most komolyan! Mennyi idős vagy,hogy ki kell írnod egy ilyen kérdést?? Nem evidens??
Ez az oldal nem azért van kérdezzenek a tudatlanok?
A tudatlan kora az számít?Mit számít?Vagy miért számít,és Kinek?Talán boldogabb leszel,ha megtudod,hány éves a tudatlan?Nem mindegy az,ha én most szeretnék egy fokkal okosabb lenni?
Elnézést kérek,hogy kissé pocsékul fogalmaztam. Számodra fölösleges kérdés,jo,megértem.Engem, ezért kinevettek,és megkérdezték tölem ,mit keres ott az apos jelölt.
Ez számomra sem volt kérdés,mert 2-4 méteres folyo víz,nem hinném, hogy romantikus játék lenne.
Amugy, korom szerint 20 elmultam.A füleimet tanulom a mai napig is becsukni,hogy ne halljam az emberek (idegesítö) véleményeit.
Kedves Válaszolo! Neked pedig köszönöm,hogy szántál rám idöt és voltál szives véleményt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!